Baddräkter

Baddräkten har gjort en storslagen comeback inom badmodet under de senaste åren. Här hos oss hittar du självklart en mängd olika baddräkter för sommarens alla olika aktiviteter. Klassiska sportiga modeller för badaktiviteter och finbaddräkter med söta volanger eller med tuffa snörningsdetaljer som passar perfekt på beach-cluben eller när du bara vill vara lite extra fin på stranden – vi har rubbet! Läs mer

Hals
Färg
Pris
Märke

Så vad är du sugen på? En reptilmönstrad från By Malene Birger? En off shoulder-variant från Trendyol? Eller kanske vill du dra allas blickar till dig med en multimönstrad baddräkt från Desigual? Som sagt, vi har rubbet, så det är bara att välja och vraka! Vi tror och hoppas att vi kan erbjuda dig baddräkterna som gör att du känner dig snygg och bekväm på stranden.

Och kom ihåg, det finns inga regler när det kommer till vad du kan och inte kan bära för badkläder på stranden. Eller jo, en regel finns det faktiskt: ha på dig precis det som du känner för att ha på dig. Det är det enda du behöver tänka på!

Inspiration baddräkter

 • Snyggast på stranden
  Baddräkten började bli populär igen förra sommaren, och redan då var det ganska många som vågad sig på denna trend. Men inför årets sommar har baddräktstrenden fullkomligt exploderat! Kanske inte det bästa alternativet om man vill få en jämn bränna, men absolut det bästa alternativet om du vill se superchic ut på stranden. Släng på dig en tunn kimono som matchar din baddräkt och ett par stora solglasögon så är du mer än redo att inta stranden!
 • Let’s go to the beach
  Bikinis har länge varit det mest framträdande badkläderna i butikerna och på stränderna, men baddräkten blir mer och mer populär. I alla fall om man ser till våra svenska modebloggare. Är du sugen på något nytt i sommar så spana in baddräkterna här under. Dra på ett par shorts eller en kjol och vips kan baddräkten agera tight topp inför After Beachen.
 • Gult
  Är det dags för nya badkläder i år, men du kan inte bestämma dig för vad du ska välja i djungeln av baddräkter och bikinis? Varför inte satsa på något som står ut och gör dig glad. Våga satsa på färg med en knallgul baddräkt eller gör som bloggaren Kenza och välj en gul bikini med blommor.
 • The Denim Skirt
  Jeanskjolen är ett bra val för varma sommardagar som ska spenderas på stranden. Det är nämligen både praktiskt och snyggt att slänga på sig kjolen över en baddräkt, gärna en färgglad sådan. Om du föredrar en vanlig body eller ett tajtare linne funkar det lika bra och du får samma avslappnade strand-look.