Baddräkter

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. av 15

Inspiration baddräkter

 • Snyggast på stranden
  Baddräkten började bli populär igen förra sommaren, och redan då var det ganska många som vågad sig på denna trend. Men inför årets sommar har baddräktstrenden fullkomligt exploderat! Kanske inte det bästa alternativet om man vill få en jämn bränna, men absolut det bästa alternativet om du vill se superchic ut på stranden. Släng på dig en tunn kimono som matchar din baddräkt och ett par stora solglasögon så är du mer än redo att inta stranden!
 • Let’s go to the beach
  Bikinis har länge varit det mest framträdande badkläderna i butikerna och på stränderna, men baddräkten blir mer och mer populär. I alla fall om man ser till våra svenska modebloggare. Är du sugen på något nytt i sommar så spana in baddräkterna här under. Dra på ett par shorts eller en kjol och vips kan baddräkten agera tight topp inför After Beachen.
 • Gult
  Är det dags för nya badkläder i år, men du kan inte bestämma dig för vad du ska välja i djungeln av baddräkter och bikinis? Varför inte satsa på något som står ut och gör dig glad. Våga satsa på färg med en knallgul baddräkt eller gör som bloggaren Kenza och välj en gul bikini med blommor.
 • The Denim Skirt
  Jeanskjolen är ett bra val för varma sommardagar som ska spenderas på stranden. Det är nämligen både praktiskt och snyggt att slänga på sig kjolen över en baddräkt, gärna en färgglad sådan. Om du föredrar en vanlig body eller ett tajtare linne funkar det lika bra och du får samma avslappnade strand-look.