Bikini

Letar du ofta och länge efter snygga bikinis bland stadens butiker, utan framgång? Vi förstår dig – och för att underlätta din sökning av bikinis såväl som andra klädesplagg har vi samlat sortimenten från Sveriges främsta och ledande online-butiker. Hos oss kan du också sortera dessa breda sortiment efter färg, mönster modehus och pris, för att enkelt hitta det du söker. Köp en snygg bikini och mycket annat på Modegallerian.se!

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. av 8

Inspiration bikini

 • Playsuiten
  För en dag på stranden är playsuiten ett givet val. Bekvämt och enkelt då plagget ger en komplett look utan ansträngning. Matcha med ett par bekväma sandaler och bär en bikini under och du är redo för en heldag på stranden med bad och sol.
 • Snyggast på stranden
  Bikinis med cleana, raka skärningar ger ett fräscht och lite sportigare intryck och är något vi ser mycket av i butikerna just nu. Helst av allt ska bikinin också vara enfärgad och utan några dramatiska detaljer för att skapa rätt känsla. Ska du satsa på denna trend rekommenderar vi att välja en bikini i en basfärg som t.ex. svart, vit eller grå. Det låter kanske tråkigt, men det kommer inte att se tråkigt ut, det lovar vi!
 • Strandväskan
  Den bästa sommarväskan är den där du får plats med allt som behövs för säsongens roliga aktiviteter. Inför långa dagar på stranden behövs en del nödvändigheter så som bikini, ombyte, en bra bok, solskyddskräm och kanske något att äta och dricka; därför behövs en rymlig, lätt och tålig strandväska att lägga allt i. Det finns tre favoriter som hyllas lite extra i sommar nämligen strå-, nät- och canvasväskan och vidare variation av de här tre sorterna är stor.
 • Gult
  Är det dags för nya badkläder i år, men du kan inte bestämma dig för vad du ska välja i djungeln av baddräkter och bikinis? Varför inte satsa på något som står ut och gör dig glad. Våga satsa på färg med en knallgul baddräkt eller gör som bloggaren Kenza och välj en gul bikini med blommor.