Svarta bikini

Det sägs att alla kvinnor bör ha “den lilla svarta” i sin garderob. Vanligtvis avses en klänning, men varför inte också bikinin! Med Modegallerians sökfunktion kan du söka svarta bikinis bland en rad olika onlinebutiker med en enda sökning. Avgränsa sökningen med färg, modell och storlek och sortera sedan resultatet efter pris, popularitet eller störst rea.

  1. Sida
  2. 1
  3. 2

Inspiration svarta bikini

  • Snyggast på stranden
    Bikinis med cleana, raka skärningar ger ett fräscht och lite sportigare intryck och är något vi ser mycket av i butikerna just nu. Helst av allt ska bikinin också vara enfärgad och utan några dramatiska detaljer för att skapa rätt känsla. Ska du satsa på denna trend rekommenderar vi att välja en bikini i en basfärg som t.ex. svart, vit eller grå. Det låter kanske tråkigt, men det kommer inte att se tråkigt ut, det lovar vi!
  • Let’s go to the beach
    Enfärgade bikinins i all ära, men varför inte satsa på en enkel bikini men med coola detaljer? Vi snackar cut-outs! Svarta och vita bikinis är klassiker som alltid fungerar men är du ute efter något med det lilla extra – spana in dessa tre bikinis under.