Vita bikini

Vitt är krispigt, luftigt och fräscht samtidigt som det tack vare kontrasten framhäver mörk hy och solbrun hy. Med Modegallerians sökfunktion får du mer tid på stranden eftersom du kan söka genom de största onlinebutikerna med endast en sökning. Resultaten kan du sedan sortera efter pris, störst rea eller popularitet.

Inspiration vita bikini

  • Snyggast på stranden
    Bikinis med cleana, raka skärningar ger ett fräscht och lite sportigare intryck och är något vi ser mycket av i butikerna just nu. Helst av allt ska bikinin också vara enfärgad och utan några dramatiska detaljer för att skapa rätt känsla. Ska du satsa på denna trend rekommenderar vi att välja en bikini i en basfärg som t.ex. svart, vit eller grå. Det låter kanske tråkigt, men det kommer inte att se tråkigt ut, det lovar vi!
  • Let’s go to the beach
    Enfärgade bikinins i all ära, men varför inte satsa på en enkel bikini men med coola detaljer? Vi snackar cut-outs! Svarta och vita bikinis är klassiker som alltid fungerar men är du ute efter något med det lilla extra – spana in dessa tre bikinis under.