Off-shoulder blusar

Inspiration off-shoulder blusar

  • Check This Out
    När du ändå ska köpa en rutig kavaj slå på stort och införskaffa ett par rutiga byxor också! Hur coolt är det inte att dra på sig en rutig kostym som ett alternativ till klänning när det vankas festligheter? Byxorna fungerar även lika bra utan sin matchande kavaj. De kan till exempel stylas med en stickad tröja och ankel-boots eller en off-shoulder blus och klackar!
  • Inspireras i sommar
    Jeans och vitt är en svårslagen kombo och därför älskar vi denna enkla men snygga outfit. Kombinera en off shoulder-blus med trendiga mom jeans och ett par klackar.
  • Show off your shoulders
    Vitt eller ljusblått – allra helst, vitt och ljusblått kombinerat i ett randigt mönster. En off shoulder-blus i dessa färger och/eller mönster får dig att se fräsch och avslappnad men fortfarande lite uppklädd ut. Kombinera med en matchande kjol, byxa eller ett par shorts i en ljus färg och du kommer att vara absolut snyggast bland båtarna i hamnen i sommar. Du behöver heller inte bära din seglarchica outfit endast där; det seglar­inspirerade modet är nämligen supertrendigt i sommar, så det funkar lika bra under en solig dag på stan!