Bomberjackor

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3

Inspiration bomberjackor

 • Ready, Set, Go!
  Därför kan vi inte tänka oss något snyggare party­plagg än just ett helglittrigt set. Styla det med ett par smala klackar, ett hår med mycket volym och en maxad ögon­makeup med mycket fransar. Och vill du liva upp vardagen lite med en glittrig topp och byxa så funkar det superbra med en bomberjacka och ett par sneakers till för en ledigare look.
 • Bralette-toppen
  Det går även att inkludera detta plagg i en rockig look genom att kombinera den med en bomberjacka eller en jeansjacka och ett par slitna jeans, eller ett par jeansshorts för de varmare dagarna. Ett par coola solglasögon och sneakers eller boots är bra accessoarer att komplettera med.
 • Vårens hetaste jackor
  Bomberjackan har varit extremt populär senaste året och vi förstår varför! Den är enkel att matcha och bidrar till en cool, sportig look. Sportigt mode överhuvudtaget har vi sett mycket av i år. Flera kändisar, som bland andra systrarna Gigi och Bella Hadid, har fotograferats i tränings-tights, sport-bh och bomberjacka. Men du behöver inte go all in på sport-mode om du inte vill! En bomberjacka passar i princip till vilken outfit som helst.