Halsdukar & scarves

Modell
Detaljer
Färg
Pris
Märke

Inspiration halsdukar & scarves

 • Det hänger på håret
  En satinscarf kring roten på hästsvansen är ett superenkelt och smidigt sätt att piffa till en outfit på. Sätt bara upp din hästsvans precis som vanligt – hög eller låg, det väljer du själv, båda funkar hur bra som helst. När du har satt upp ditt hår tar du sedan en satinscarf eller en scarf av något annat finare och tunnare material och knyter kring själva fästet på hästsvansen. Enklare har det faktiskt nog aldrig varit att få till en riktig trendfrisyr!
 • Så stylar du scarfen
  Att scarfen är våren och sommarens hetaste trend kanske du redan visste om, men hur stylar du din scarf på bästa sätt? Vi hjälper dig genom att lista de fem snyggaste alternativen att bära upp scarfen på.
 • Dags för sommarbröllop
  TIPS: Glöm inte bort att scarfen är en av sommarens hetaste trender. Scarfen går att använda både som håraccessoar, i midjan eller som en snygg detalj på handväskan.
 • Lär känna din kropp – så klär du dig bäst för att framhäva dina feminina former
  Scarves och halsdukar.
 • 4 väskor vi vill ha i vår
  Har du inga pengar att lägga på en ny väska? Frukta inte! Det finns många sätt du kan piffa till en av dina gamla trotjänare där hemma. Köp ett nytt axelband, gärna gitarrinspirerat, eller vira en scarf runt något av handtagen. Att fästa stora fluffiga nyckelringar på väskorna är också något som varit populärt i höst. Endast en liten detalj kan ge din väska det upplyft som den behöver för att kännas som ny igen inför våren 2017.