Handväskor

En handväska ska vara både praktisk och snygg. Som modeaccessoar finns det få saker som slår väskor. En snygg väska kan lyfta hela din outfit oavsett om den bärs till vardag eller fest. Sen är det ju praktiskt att ha någonstans att stoppa sina saker som mobil, plånbok, nycklar och allt annat som behövs vara nära till hands. Läs mer

Färg
Pris
Märke
 1. Sida
 2. 1
 3. 2

För de flesta är handväskan någonting oerhört personligt: den ska inte bara vara praktisk, utan även avspegla ens personliga stil och passa in i så många olika sammanhang som möjligt. Den ska vara rymlig men överskådlig och matcha med allt. Varför inte kombinera praktiskt med moderiktigt för att hitta just din perfekta handväska? Som tur är finns det idag ett obegränsat utbud av handväskor på marknaden i alla tänkbara variationer: bohemiska tygväskor, eleganta läderkreationer och expressiva små väskor att bära som en ren accessoar.

På modegallerian hittar du en mängd handväskor i olika färg, form, material och design från olika kända märken och till olika prisklasser. En handväska är nödvändig oavsett vad du ska göra så se till att välja en väska som passar just dig.

Inspiration handväskor

 • Studentklänningar
  När du har hittat din drömklänning är det dags att fundera på matchande accessoarer. En bra accessoar kan ta din outfit från bra till fantastisk och lyfta din stil. Några av de vanligaste accessoarerna som bärs med studentklänningar inkluderar skor, smycken, handväskor, bälten och håraccessoarer.
 • Playsuiten
  Playsuiten funkar precis lika bra på stranden och på stan som på fest och finare tillställningar. Om du ska bära plagget på fest bör du satsa på lite exklusivare material, gärna silkesliknande, samt en klassisk färg så som ljus­rosa, svart eller vit. Kombinera med ett par fina klackar, smycken och en snygg handväska för att göra looken komplett.
 • Strandväskan
  Passa på att införskaffa dig en ny favoritväska inför soliga sommardagar!
 • Så stylar du scarfen
  Passa på att matcha din outfit genom att vira en scarf runt väskhandtaget, eller varför inte knyta det lite slarvigt runt om? Det råder inga tvivel om att scarfen livar upp vilken väska som helst samtidigt som den ger en lyxig och elegant look.
 • Embroidered Flowers
  Mitt andra tips om man inte känner för ett par skor är att införskaffa sig en snygg och chic liten väska med blombrodyr. Det är någonting som garanterat kommer att förhöja din outfit på direkten när du känner att den är lite tråkig!
 • 4 väskor vi vill ha i vår
  Genom att byta ut och förnya sina accessoarer kan man förändra sin stil dramatiskt. Har din väska fått ta en del stryk i vintervädret? Investera i en ny inför 2017! Här är fyra olika typer av väskor att satsa på i vår.