Jackor

Är du ofta ute och letar efter jackor till årets alla säsonger? Vi vet hur mycket tid och energi som det kan gå åt att hitta snygga jackor för dam av hög kvalitet i städers butiker. Det är helt enkelt inte en rolig upplevelse. Därför har vi samlat sortimenten från Sveriges främsta och ledande online-butiker, vars stora utbud av kläder du enkelt kan sortera efter färg, mönster, modehus och pris med hjälp av vår fantastiska sökmotor och filterfunktion. Det skall vara enkelt och roligt att handla kläder. Välkommen att välja dina jackor och mycket annat här på Modegallerian.se!

Inspiration jackor

 • Mode våren 2023
  En tredje trendig färg är beige. Den neutrala och eleganta nyansen ger en känsla av jordnärahet, lugn och klass, och passar perfekt till vårens övergångsperiod. Beige kan bäras i allt från jackor till kjolar, och matchas snyggt med andra jordtoner eller med denim.
 • Kläder av läder och mocka
  För att minska miljöpåverkan och främja djurens välfärd finns det alternativ till traditionell skinnproduktion. En av dessa är användningen av vegetabiliskt garvat läder, som är framställt genom en mer hållbar process utan användning av farliga kemikalier. Det finns också flera företag som specialiserar sig på att tillverka veganska läderalternativ, som är gjorda av material som kork, ananasfiber och andra växtbaserade material. Populärast är jackor av läder.
 • Stilsäkra vinterjackor som håller dig varm
  Det är bara att inse fakta, om du vill hålla dig varm under vintern i vårt nordiska klimat så kommer du att behöva en tjock och rejäl jacka. Det låter kanske tråkigt och inte särskilt snyggt, men så behöver det inte alls vara. Faktum är att jack­trenderna för höst- och vinter­säsongerna i år bjuder in till många olika typer av jackor som är både riktigt snygga och håller oss varma. Kolla bara in alla godbitar här nedan!
 • Höstens snyggaste jackor och kappor
  Höst innebär sjunkande temperaturer och sjunkande temperaturer innebär att vi äntligen får leta fram våra undanstoppade, mysiga höstjackor och kappor! En snygg jacka eller kappa livar upp vilken outfit som helst trots regniga höstdagar. Vi har plockat ut 20 av de hetaste jackorna och kapporna ute i butik nu!
 • Vårens hetaste jackor
  Våren har äntligen kommit till Sverige med längre dagar och stigande temperaturer. Varmare väder kräver svalare kläder, så varför inte passa på att investera i en ny, fräsch vårjacka? Här är fyra olika typer av jackor att satsa på i vår!
 • Rensa garderoben
  Om du hittar en tröja som är hel och ren men som du är osäker på, kan du tänka ut flera olika outfits med den som du redan har hemma, t ex byxor, skor och jacka till, då är den något du kan spara. Tänk även på att en klänning kan du t ex matcha med tröja över eller under som är trendigt nu, lågskor till vardags, men kan ha samma klänning på fest då du bara tar av tröjan, sätter på dig högklackat och adderar med lite smycken samma dag. Tänk att du ska klä dig till jobbet men med samma plagg till after worken. så kommer du få mer användning av samma plagg istället för att köpa nya!
 • Satsa på blommigt i vår
  En trend att räkna med i vår är mönstrat, framförallt blommigt. Flera stora modehus visade upp plagg med blomsterdetaljer i sina vårkollektioner. Trenden syns på klänningar och jackor såväl som på byxor och skor. Oavsett om du väljer att satsa på en enkel blomsterdetalj eller du går all in för en helblommig klänning så är det ett helt rätt val i vår. Hämta inspiration direkt från catwalken.
 • Trendigaste vinterjackorna i år
  Vilken jacka kommer du välja i år?