Mom-jeans

Modell ta bort
  • mom-jeans (11)
Passform
Midja
Färg
Pris
Märke

Inspiration mom-jeans

  • Inspireras i sommar
    Jeans och vitt är en svårslagen kombo och därför älskar vi denna enkla men snygga outfit. Kombinera en off shoulder-blus med trendiga mom jeans och ett par klackar.
  • Sno stilen av Audrey Hepburn
    Under Audreys mest hyllade år var det inte speciellt vanligt att kvinnor bar byxor, men hon bar ofta både mörka slacks och jeans som gärna nådde högre upp i midjan och slutade vid fotleden. Känn dig både bekväm och snygg i ett par snygga mom jeans med hög midja och skärp eller ett par kostymbyxor i rak modell. Matcha med en stickad tröja i en klarröd färg eller en långärmad topp. I sommar kan den långärmade toppen lätt bytas ut mot en T-shirt eller ett linne.
  • Så stylar du de två hetaste trendplaggen just nu
    Blått och gult är två färger som går jättebra ihop. Och vad passar egentligen inte bättre än att matcha en stor trend tillsammans med en annan sådan? Trenden med blå denim är ju hur stor som helst just nu och ett par snygga jeans (gärna i mom-fit för ytterligare trendkänsla), en jeanskjol eller en jeansjacka passar hur bra som helst till dessa trendiga solglasögon. Så välj ut favoriten bland dina denimplagg och addera sedan ett par gula brillor så blir du trendigast på stan på direkten!