Jeansjackor

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4

Inspiration jeansjackor

 • Playsuiten
  Sportigt, fräscht och somrigt. Med sneakers och en jeansjacka är du redo för äventyr och längre promenader, men passar lika bra för en dag på stan.
 • Flower Power
  Trots att blommor skriker gullig och söt kan du enkelt tuffa till en outfit genom att kombinera med ett par sneakers, en cool väska eller varför inte en jacka i denim eller skinn för de lite kyligare dagarna.
 • Den färgglada jeansjackan
  Säg att du precis har varit och köpt dig en färgglad, super­snygg jeansjacka. Du kanske till och med har klickat hem någon av godbitarna här ovan? Men du vet inte riktigt hur du ska styla den. Du kan vara lugn, det är faktiskt super­enkelt och det finns hur många olika sätt som helst att styla den på. Här ser du några exempel!
 • En färgsprakande och lekfull vår
  Färgen var aktuell redan förra säsongen och vi fortsätter i solens färg även i vår. Satsa på allt från ett par stora gula örhängen, en hel kostym i gyllene, eller varför inte kombinera en annan stor trend; en gul jeansjacka.
 • Way Out West streetstyle
  Det är en väldigt festival­vänlig outfit då det är bekvämt, snyggt och man behöver framförallt inte tänka så mycket på morgonen när man gör sig i ordning. En jeansjacka och ett par jeans i samma kulör plus en snygg tisha och du är redo! Om du väljer jeansjackan och jeansen som är hela och rena eller superslitna spelar heller ingen roll, välj det som passar dig och din stil helt enkelt. Jeans på jeans funkar alltid.
 • Så stylar du de två hetaste trendplaggen just nu
  Blått och gult är två färger som går jättebra ihop. Och vad passar egentligen inte bättre än att matcha en stor trend tillsammans med en annan sådan? Trenden med blå denim är ju hur stor som helst just nu och ett par snygga jeans (gärna i mom-fit för ytterligare trendkänsla), en jeanskjol eller en jeansjacka passar hur bra som helst till dessa trendiga solglasögon. Så välj ut favoriten bland dina denimplagg och addera sedan ett par gula brillor så blir du trendigast på stan på direkten!