Jumpsuits & playsuits

Dags att inskaffa en jumpsuit eller playsuit? Då har du hittat rätt. Hos oss på Modegallerian är det hur enkelt som helst att hitta jumpsuits och playsuits online. Hos oss hittar du inte bara ett fåtal jumpsuits eller playsuits, utan du söker bland flera olika klädbutiker på nätet som tillhandahåller dessa plagg. Vår fantastiska sökfunktion gör det dessutom möjligt att filtrera utifrån REA-plagg, färg, mönster, pris och mycket mer, så du kan alltid känna dig säker på att du hittar en jumpsuit eller playsuit som passar både dig och din plånbok.

Inspiration jumpsuits & playsuits

 • Playsuiten
  Vi har kommit nästan halvvägs in i sommaren och i år har vi fått värme i vårt avlånga land vilket innebär bad, sol och bara ben. Ett perfekt plagg för varma sommar­dagar är en playsuit – en kortare version av jumpsuit som är både bekväm och snygg.
 • Partysnygg i vinter (utan att frysa ihjäl)
  Är du en av dem som alltid fryser om benen när du festar på vintern? Det löser du enkelt genom att byta ut den korta klänningen mot en jumpsuit under vinter­månaderna! En annan grej som är väldigt positiv med att bära jumpsuit, utöver att du inte behöver frysa om benen, är att de flesta även är väldigt bekväma att ha på sig.
 • Jumpsuits
  Shorts eller klänning i sommar? Shorts ger mer frihet till att sitta och att dansa som du vill utan att du behöver vara orolig för att dina underkläder ska synas. En klänning eller kjol å andra sidan är sval och luftig vilket är skönt under varma och soliga dagar. Vad passar då bättre än en kombination av de båda plaggen i form av en jumpsuit?
 • Dags att tänka på studenten
  Om du inte riktigt känner dig bekväm med att bära klänning eller kjol, utan föredrar shorts när du ska vara barbent så rekommenderar vi att istället välja en playsuit på student­dagen. För något som alltid är viktigt är att man ska välja det som man känner sig bekväm och fin i. En annan fördel med att välja en playsuit är också att du slipper oroa dig för att klänningen ska blåsa upp när du tågar nerför gatorna eller när du åker flak. Och det är ju riktigt skönt att slippa oroa sig över!
 • Dags att tänka på studenten
  Sist men inte minst, ett super­tips till dig som inte känner dig bekväm i bara ben. Det här med långklänning är inget vi rekommenderar till studenten, för det kan bli ganska krångligt. Men en jumpsuit däremot – det är helt perfekt! Välj helst en med bara armar så att du inte riskerar att det blir alldeles för varmt.
 • Bli snyggast på nyårsfesten
  Och för sig som inte gillar att bära klänning då, vad finns det för dig? Jo, jumpsuiten förstås! Det är ju minst lika snyggt och det finns även många fördelar med att bära jumpsuit istället för klänning. Du fryser inte lika mycket som in en kort klänning och det är bekvämare på det viset att du aldrig behöver oroa dig för en kjol som ska råka glida upp!