Kappor

Hitta snygga kappor till dam hos oss på Modegallerian! En snygg kappa är ett elegant ytterplagg som funkar lika bra till vardags som till de mer festliga tillfällena och med hjälp av vårt sökfilter hittar du kappor från massvis av olika online-butiker i varierande prisklass, så att det passar dig och din plånbok. Hitta en trendig kappa genom att välja att visa populärast först och när du beställer kan du vara säker på en snabb och trygg leverans.

Modell
Material
Färg
Pris
Märke
 1. Sida
 2. 1
 3. 2

Inspiration kappor

 • Stylingtips: midjeväskan
  Ett nytt sätt att bära midjeväskan på har även slagit igenom i modevärlden under de senaste månaderna. Istället för att fästa väskan kring midjan, vilket namnet indikerar på att du ska göra, så fäster du den över ena axeln så att väskan hamnar över bröstet. Att styla en mer dressad outfit där du bär midjeväskan på detta viset är inte några problem det heller! Tänk dig en polotröja, kostymbyxor, ett par klackar eller sneakers i clean design, och en midjeväska som skymtar under en snygg kappa. Med den outfiten blir du garanterat snyggast på kontoret i höst!
 • Stilsäkra vinterjackor som håller dig varm
  En kappa i längre modell håller dig varm även under de kyligaste dagarna. Om du dessutom vågar dig på att välja någon annan färg än de klassiska basfärgerna som svart, grå och beige är du även riktigt trendig i höst och vinter. Något som vi redan har hunnit se otroligt mycket av hos flera av världens modeikoner är den så kallade statementkappan. Med andra ord en kappa som verkligen syns och "make a statement". Vill du inte köra på en färgglad variant funkar en svart- och vitrutig precis lika bra för att uppnå samma effekt.
 • Höstens snyggaste jackor och kappor
  Höst innebär sjunkande temperaturer och sjunkande temperaturer innebär att vi äntligen får leta fram våra undanstoppade, mysiga höstjackor och kappor! En snygg jacka eller kappa livar upp vilken outfit som helst trots regniga höstdagar. Vi har plockat ut 20 av de hetaste jackorna och kapporna ute i butik nu!
 • Street style-inspiration
  Med moderiktiga höstkappor, glittriga strumpor, mönster och päls sätter de svenska bloggarna Fanny Ekstrand, Hanna Stefansson och Ellen Claesson stilen under Fashion Week. Kavajen är ett av nyckelplaggen i höst; maskulina snitt, breda axlar och stora detaljer är det som gäller. Satsa på en i klassisk svart eller var djärv och välj en i jeansfärg som Fanny eller en i schackrutigt.
 • Lovisa Odén
  Den här tiden på året älskar jag att bära kappa eller en lurvig pälsjacka. När man befinner sig utomhus så är det i princip bara jackan som man lägger märke till och därför älskar jag att ha många att välja emellan. Någon lite sportigare och någon till ett uppklätt tillfälle.