Kappor

Hitta snygga kappor till dam hos oss på Modegallerian! En snygg kappa är ett elegant ytterplagg som funkar lika bra till vardags som till de mer festliga tillfällena och med hjälp av vårt sökfilter hittar du kappor från massvis av olika online-butiker i varierande prisklass, så att det passar dig och din plånbok. Hitta en trendig kappa genom att välja att visa populärast först och när du beställer kan du vara säker på en snabb och trygg leverans.

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. av 28

Inspiration kappor

 • Höstens snyggaste jackor och kappor
  Höst innebär sjunkande temperaturer och sjunkande temperaturer innebär att vi äntligen får leta fram våra undanstoppade, mysiga höstjackor och kappor! En snygg jacka eller kappa livar upp vilken outfit som helst trots regniga höstdagar. Vi har plockat ut 20 av de hetaste jackorna och kapporna ute i butik nu!
 • Street style-inspiration
  Med moderiktiga höstkappor, glittriga strumpor, mönster och päls sätter de svenska bloggarna Fanny Ekstrand, Hanna Stefansson och Ellen Claesson stilen under Fashion Week. Kavajen är ett av nyckelplaggen i höst; maskulina snitt, breda axlar och stora detaljer är det som gäller. Satsa på en i klassisk svart eller var djärv och välj en i jeansfärg som Fanny eller en i schackrutigt.
 • Lovisa Odén
  Den här tiden på året älskar jag att bära kappa eller en lurvig pälsjacka. När man befinner sig utomhus så är det i princip bara jackan som man lägger märke till och därför älskar jag att ha många att välja emellan. Någon lite sportigare och någon till ett uppklätt tillfälle.