Blommiga klänningar

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3

Inspiration blommiga klänningar

 • Modetrender för 2019
  En av sommaren 2019:s viktigaste mönster är blomster. Blommor i olika färger och storlek kommer göra sig fina på sommarens alla klänningar och kjolar. I år struntar vi dessutom i vad som passar med vad – att missmatcha med alla prints är en het trend.
 • Flower Power
  Våga mixa olika blom­mönster med varandra och kombinera färger och modeller. Om du vill satsa på en mönster­mix är randigt ett utmärkt mönster att blanda upp det blommiga med. Matcha en blommig klänning med smala band med en randig tröja under. För den som inte känner sig riktigt redo för de vildaste mönster­mixarna passar det utmärkt att bland upp med denim eller svart.
 • Trendspaning: baskern
  Svenska bloggerskan Josefin Dahlberg har fotat flera coola basker-looks i höst. I svart basker, prickig topp och fluffig jacka är hon sådär parisiskt chic som alla drömmer om! Och hur cool är hon inte när hon stylar blommig klänning med basker? Vi älskar kombinationen av somrigt, blommigt och färgglatt med basker och kängor. Sommar möter höst i en och samma outfit helt enkelt!
 • Inspireras i sommar
  Blommiga klänningar likt denna påminner om grekiska öar och filmen Mamma Mia. En sådan klänning skulle smälta in bra bland de vita husen med blåa fönster. Blommigt har även varit en av de stora trenderna under vår och sommar, därför har du ett stort utbud att välja bland. Matcha med ett par sandaler, en stråväska och slarviga lockar i håret.
 • Midsommarmode
  Inget säger väl midsommar så mycket som blommor? Därför är blommönstrade klänningar ett självklart alternativ till denna dag. Är du inget fan av att bära den traditionella blomkransen i håret kan du istället blomstra genom dina kläder. Det finns mängder av färgglada och blommiga klänningar i butikerna just nu, här är bara några av många.
 • Trendspaning: våra svenska kändisar på Coachella
  Man brukar säga att det finns två typer av människor stilmässigt när det kommer till festivaler; de punkigare, och de lite mer bohemiska. Men varför bara välja en av dessa stilar när båda är så snygga? Mode- och resebloggaren Angelica Blick körde på båda två! Ena dagen blev det helsvart med detaljer i fishnet (trend alert!) och andra dagen blev det blommig klänning och fransväska. Och hon bär ju upp båda dessa stilar alldeles perfekt!