Maxiklänningar

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. av 37

Inspiration maxiklänningar

 • Nyårs­klänningarna du inte vill missa
  Vill du slå på stort tycker vi att du ska satsa på en långklänning, även kallad maxiklänning. För oavsett vilket tyg, färg eller mönster din långklänning är i, eller vilken passform den har, så blir det alltid riktigt maffigt med en långklänning! Två plus i kanten är också att hel­långa klänningar många gånger är bekvämare att bära än kortare klänningar. Dessutom värmer de betydligt mer vilket är positivt; för om du firar in det nya året här i Sverige så kommer du inte direkt att göra det i någon sommar­värme!
 • Maxiklänningen
  Maxiklänningen har sedan flera år tillbaka framställts som en självklarhet i garderoben tack vare sin mångsidighet. Dagens maxiklänningar varierar i material, snitt och färg och erbjuder en smidigare passform, för att framhäva olika figurer på det mest smickrande sätt.
 • Maxiklänningen
  Brud- och balklänningar brukar vanligen vara maxilängd och för likande tillställningar som kräver en dressad look är maxiklänningen ett självklart alternativ. Matcha en fin klänning med ett par klackar och glänsande accessoarer och du är redo för fest.