Maxiklänningar

Maxa din outfit med en maxiklänning. Långklänningen är en modeklassiker vi aldrig tröttnar på. Plagget är ett av de mest mångsidiga du kan äga och är därför en självklarhet i din garderob. Maxiklänningen är det perfekta plagget för alla årstider och en given trend genom alla säsonger. Läs mer

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Sätt stilen genom att klä upp eller ned klänningen efter smak och tycke. Komplettera en enklare maxiklänning med ett par sneakers eller sandaler för att få en avslappnad look som passar för stranden eller en dag på stan. Även vid finare evenemang är maxiklänningen en självklarhet sedan lång tid. Välj en svepande klänning i ett lyxigare material och accessoera med ett par snygga klackar och en elegant clutchväska och du är redo för såväl fest som bröllop.

På Modegallerian.se hittar du allt från tunna strandklänningar till eleganta bröllop- och balblåsor. Sammet, siden, genomskinliga detaljer, off-shoulder och vackra färgkombinationer. Välj din favorit bland ett stort sortiment av fantastiska maxiklänningar från flera av de stora modehusen och återförsäljare. Genom att använda vår sök- och filterlösning kan du enkelt hitta din personliga favorit av hög kvalitet som kan bäras vid många olika typer av tillställningar och klimat. Få inspiration till en uppdatering av garderoben och kolla in de snyggaste klänningarna att klicka hem just nu.

Inspiration maxiklänningar

 • Nyårs­klänningarna du inte vill missa
  Vill du slå på stort tycker vi att du ska satsa på en långklänning, även kallad maxiklänning. För oavsett vilket tyg, färg eller mönster din långklänning är i, eller vilken passform den har, så blir det alltid riktigt maffigt med en långklänning! Två plus i kanten är också att hel­långa klänningar många gånger är bekvämare att bära än kortare klänningar. Dessutom värmer de betydligt mer vilket är positivt; för om du firar in det nya året här i Sverige så kommer du inte direkt att göra det i någon sommar­värme!
 • Maxiklänningen
  Maxiklänningen har sedan flera år tillbaka framställts som en självklarhet i garderoben tack vare sin mångsidighet. Dagens maxiklänningar varierar i material, snitt och färg och erbjuder en smidigare passform, för att framhäva olika figurer på det mest smickrande sätt.
 • Maxiklänningen
  Brud- och balklänningar brukar vanligen vara maxilängd och för likande tillställningar som kräver en dressad look är maxiklänningen ett självklart alternativ. Matcha en fin klänning med ett par klackar och glänsande accessoarer och du är redo för fest.