Mönstrade klänningar

Mönstrade klänningar är ett riktigt bra exempel på ett klädesplagg som kan bäras under många delar av året. Med hjälp av vår egenutvecklade sökmotor och filterfunktion kan du enkelt sortera mönstrade klänningar efter färg, modehus, pris och naturligtvis mönster. Läs mer

  1. Sida
  2. 1
  3. 2

En vacker, mönstrad klänning är ett oerhört smakfullt val av dress som inte bara kan bäras under olika årstider, utan också under så många olika typer av tillfällen. Mönstrade klänningar passar utmärkt att bära från allt till eleganta vårbröllop såväl som till soliga sommarfester. Hos oss kan du välja bland ett brett, samlat sortiment av snygga klänningar i mönster från ledande modehus och återförsäljare – som alla uppnår hög kvalitet i både funktion och design. Välkommen att välja din mönstrade klänning på Modegallerian.se!

Inspiration mönstrade klänningar

  • Maxiklänningen
    Välj en klänning med mönster eller någon dekorativ detalj som en öppen rygg och skippa onödiga smycken när du ska till stranden. Sätt upp håret i en knut för att sedan släppa ut det efter bad och ta-da du har fina beachlockar som matchar din avslappnade look.
  • Satsa på blommigt i vår
    Under Alexander McQueens visning fick vi se en kombination av skira blommiga klänningar och tuffa skinnjackor. Lägg märke till de snygga blomdetaljerna på jackorna och att till och med skorna går i blommönster. Låt dig inspireras av McQueen när du köper vårens jeans och satsa på ett par med broderade blommor som detalj.