Prickiga klänningar

En prickig klänning är ett lustfyllt och expressivt val av klädesplagg. Genom att använda vår egenutvecklade sökmotor och filterfunktion kan du enkelt sortera ett samlat sortiment av snygga, prickiga klänningar från ledande modehus och återförsäljare efter färg, varumärke, pris och givetvis mönster. Läs mer

Prickiga klänningar kan ge liv åt såväl vardagar som fester – och kan dessutom vara bra alternativ att bära under både sommar- och vinterhalvåret. Snygga, prickiga klänningar kan bäras till allt från livliga barnkalas till eleganta bröllop. Hos oss kan du upptäcka ett stort utbud av klänningar med prickar av hög kvalitet i både funktion och design. Välkommen att välja din prickiga klänning på Modegallerian.se!

Inspiration prickiga klänningar

  • Dots, dots, dots
    När värmen kommer smygande längtar vi efter att klä oss i fina klänningar och bara ben – satsa på en klänning med prickar i år.
  • Trendspaning: baskern
    Brittiska bloggerskan Amy Spencer, under namnet The Little Magpie, är en av många som hakat på höstens basker-trend. På bloggen och Instagram visar hon upp flera drömmiga outfits vars gemensamma nämnare är baskern. Röd basker till prickig klänning eller grön basker till rutig kavaj? Amy gör oss övertygade om att det finns en basker för varje outfit och att man aldrig kan äga för många baskrar.
  • Spot on
    En annan dam som stylar prickar med prickar är Josefin Dahlberg. Hur snygg är inte hon i polka jumpsuit med matchande hårband? Förutom jumpsuits finns det mängder med prickiga klänningar ute i butikerna! En prickig klänning över ett par jeans är inte så dumt i höst!