Rosa klänningar

Rosa är en stark, expressiv färg som gör sig så vacker i form av en klänning. Hos oss kan du sortera färg, mönster, modehus och pris med hjälp av vår fantastiska sökmotor och filterfunktion – och enkelt välja ut din nästa, rosa klänning ur vårt samlade sortiment från Sveriges främsta online-butiker. Läs mer

På Modegallerian.se kan du välja bland vackra, rosa klänningar av hög kvalitet från ledande modehus och återförsäljare. Genom att söka och filtrera efter kategori och önskemål kan du exempelvis hitta fina, rosa klänningar för många olika tillfällen – såväl till vardags som till fest. Välkommen att hitta din rosa klänning – och mycket annat – hos oss!

Inspiration rosa klänningar

  • Sommar i sliders
    Inför kommande studentfiranden och sommarfester kanske du vill satsa på en mule-sandal med lite klack. Välj rött om du tycker om färg och svart om du letar efter något mer nedtonat och klassiskt. Prova gärna att matcha de röda skorna med en rosa klänning eller kjol. Att bryta mot den oskrivna regeln om att rosa och rött inte passar ihop har blivit mer och mer populärt den senaste tiden!
  • De två trendigaste färgerna just nu
    Mix from Italy rosa klänningRosa klänning från Mix from Italy. Finns hos Madlady
  • Volang bonanza
    Flera kändisar har även hoppat på trenden! En av dessa är Zoe Saldana som dök upp till Golden Globe Awards i en fantastisk rosa klänning. Andra som fångats på bild i vackra volang-klänningar är Sienna Miller och Emma Stone i varsin Gucci klänning.