Stickade klänningar

En stickad klänning passar precis lika bra under en sommarkväll när kylan börjar smyga sig på som under en mild höstdag tillsammans med ett par overknee-boots. Den stickade klänningen är mysig, men den kan också stylas upp och bli en del av en riktigt snygg outfit med väldigt enkla medel. Läs mer

  1. Sida
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Addera ett par stora örhängen, en snygg crossover-bag, några diskreta ringar och ett par klackar i samma färg som din klänning och vips så har du gått från en hemmamys-look till partyredo! Och det är väl också därför vi älskar stickade klänningar, för vem kan låta bli att tycka om ett snyggt plagg med många användningsområden som dessutom är bekvämt? Nej precis, vi tänkte väl det. Det blir en given favorit i allas garderober!

I denna kategori har vi samlat ihop eleganta stickade klänningar ifrån märken som Jumperfabriken, Noisy May och Esprit. Sportiga modeller från Vero Moda, Adidas Originals, Gant med flera. Och såklart, otaligt många stickade godingar av den klassiska långärmade oversize-modellen som alltid går hem. Den erbjuds av märken som till exempel Jacqueline de Yong, Missguided och Topshop. Scrolla vidare för att hitta just din favorit, vi hoppas och tror att du ska finna vad du söker här hos oss!