Svarta klänningar

Att hitta snygga, svarta klänningar ska inte vara svårt. Lyckligtvis har vi samlat ett brett sortiment med stor variation av svarta klänningar från Sveriges bästa online-butiker, som du också kan sortera efter mönster, modehus och pris med hjälp av vår egenutvecklade filterfunktion. Läs mer

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3

På Modegallerian.se kan du välja bland ett samlat sortiment av vackra, svarta klänningar av hög kvalitet, för många olika tillfällen och årstider. Finn flera olika alternativ av snygga, svarta klänningar som kan bäras till såväl till vardags som till fest. Välkommen att hitta en fin, svart klänning – och mycket mer – i detta unika utbud!

Inspiration svarta klänningar

 • Så kan du styla din svarta party­klänning
  Vill du sticka ut från mängden, se till att addera färg i din outfit. Med en svart klänning kan du i princip lägga till vilka färger du vill, så var inte rädd för att leka runt med både färg och textur på dina accessoarer.
 • Halloween
  Allt som behövs är en svart klänning, tiara och pärlor och sen har du en både elegant och snygg look. Addera svarta handskar, och ett cigarett­munstycke för att fullborda Hepburns stil.
 • Pearls are a Girl’s Best Friend
  Pärl­beprydda skor funkar till att piffa upp både vardags­looken och festlooken. Perfekt under en dag på stan till ett par svarta tighta jeans, svart skinnjacka och vit t-shirt, eller till den lilla svarta om det vankas festligheter. Med pärlor på skorna behöver man inte tänka så mycket på övriga plagg i outfiten, utan då funkar basplaggen som allra bäst!
 • Sno stilen av Audrey Hepburn
  En av Audrey Hepburns mest ikoniska roll var som Holly i Breakfast at Tiffany’s där hon bland annat bar en elegant svart klänning och ett pärlhalsband. En klassisk och stilren svart klänning – kort som lång – kan bäras till de flesta tillfällen och kan både kläs upp och kläs ner genom att addera accessoarer. Gör som Holly och piffa upp looken med ett par stora solglasögon och en hatt eller ett lyxigt halsband.
 • Maxiklänningen
  Piffa upp en svart klänning med ett par färgglada klackar.
 • Vårens hetaste jackor
  Volanger är en stor trend i år och det syns även på vårens utbud av jackor. Letar du efter en jacka som sticker ut lite extra så spana in jackorna här nedan! En statementjacka kan vara lite svårare att styla men fungerar perfekt till att piffa till en annars vardaglig look. Den är till exempel riktigt snygg över en svart basklänning eller till vit T-shirt och jeans.
 • Styla med sammet och bli snyggast på julfesten
  För dig som bara vill doppa tån i velvet trenden finns det mycket sammets­accessoarer att välja mellan. En väska, en tofs eller kanske en scarf? Jag spanade in detta coola hårband från Topshop som även finns att köpa i marinblått eller rosa. Bär en svart klänning över en vit blus och styla med hårbandet och ett par trendiga fishnet tights!