Vita klänningar

En vit klänning är bland det vackraste plagget en kvinna kan bära; ett klassiskt och tidlöst plagg som passar alla, såväl under 2017 som i framtiden. Det kan vara svårt att hitta en vit klänning som sitter bra med rätt passform och det är det vi ska försöka hjälpa dig med här på Modegallerian.se. Ett tillfälle då nästan alla bär vita klänningar är på studenten och gissningsvis är över 75% av alla studentklänningar vita. Andra självklara tillfällen är på midsommar, balklänning, festklänning, bröllopsklänning och brudklänning eller på nyårsafton. Här på sajten kan du använda vår sökfunktion för att hitta en snygg vit klänning bland alla klänningar från våra partners såsom Nelly, Boozt, Zalando och NA‐KD. Du kan jämföra alla deras klänningar sida vid sida istället för att behöva besöka sajterna en och en. Vi må sakna fysisk butik men när det gäller utbudet av klänningar online så är vi svårslagna! Läs mer

 1. Sida
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. av 7

Bland våra artiklar på Modegallerian Magazine är det många av skribenterna som skriver om vita plagg och matchar dessa med andra mer färgglada accessoarer. Vår sökfunktion ger även möjligheten att välja om klänningen ska vara prickig, randig, blommig, mönstrad, med tryck, eller om den ska vara helt enfärgad.

Du kan även filtrera på pris för att hitta en billig klänning – eller om du är ute efter en lite dyrare märkesklänning kan du även söka på varumärke. Det är helt upp till dig hur du använder vår sökfunktion, vi har bara gjort allt vi kan för att förenkla för dig!

Inspiration vita klänningar

 • Fixa din perfekta studentoutfit
  När det kommer till student­klänningar är det traditionella att välja ljusa färger. Det klassiska, och det man ser mest av, är krispigt vita klänningar. Så somrigt och fint tycker vi! Men oavsett vad du väljer är det viktigaste att du känner dig fin och bekväm i det du har på dig. Det är ju din dag! Kom ihåg att klänning absolut inte är något måste om man inte känner för det. Är du ingen klännings­person? Varför inte satsa på en jumpsuit eller en kostym istället?
 • Inspireras i sommar
  Vitt är fräscht och fint till en solbrun hy; tillsammans med utsläppt saltvattens­hår och ett enkelt halsband får det oss att drömma om vita stränder och turkost vatten. En enkel vit klänning, gärna med knytdetaljer, är värt att investera i under sommaren.
 • Midsommarmode
  För den som kanske vill återanvända sin studentklänning eller som bara gillar enkelheten av en vit eller cream-färgad klänning så funkar även detta utmärkt. Tillsammans med en fin blomsterkrans i håret har du skapat dig en somrig outfit. Vill du komplettera looken ytterligare, satsa gärna på färgglada accessoarer och stora iögonfallande smycken.
 • Få koll på trenderna inför våren
  Klänningen är ju ett plagg som överlag alltid blir trendigare under vår- och sommarmånaderna. Men under våren 2017 är det just den vita klänningen som är ett riktigt trendplagg. Hur den ser ut spelar egentligen ingen roll alls, så länge den är vit. Vill du dock ha ett extra trendplus i kanten så ska du välja en oversized i skjortklänningsmodell.