Modegallerian

Magazine

Mode­nyheter & inspiration
 • Partysnygg i vinter (utan att frysa ihjäl)

  Partysnygg i vinter (utan att frysa ihjäl)

  Vi kan tycka vad vi vill om det, men nu har vi några riktigt kyliga månader framför oss här i Sverige. Så är det bara. Vi har flera bra tips på hur du kan vara partysnygg i vinter, utan att frysa ihjäl. Det går faktiskt att klä upp sig utan den där korta klänningen!

 • Enna Miley

  Enna Miley

  Enna Miley är 16 år och bor i Helsingborg. I hennes blogg får du ta del mode och outfits men även nyttig recept och tankar kring livet. Med bloggen hoppas hon på att inspirera andra genom bild och text. Vi passade på att fråga Enna nio moderelaterade frågor för att ta del av hennes shoppingvanor.

 • Hannalicious x NA‑KD: andra kollektionen

  Hannalicious x NA‑KD: andra kollektionen

  Bloggaren och influencern Hanna Friberg, även känd som Hannalicous, har nu släppt sitt andra designsamarbete med NA-KD. Hennes första kollektion blev en succé och det spås även denna bli. Vi tar en titt på utvalda delar av kollektionen!

 • Malin Palm

  Malin Palm

  Malin Palm är 24 år och bosatt i Malmö. I hennes blogg får du ta del av inredning, recept, mode och skönhet. Vi blev nyfikna på Malins liv som bloggare och passade därför på att köra nio snabba frågor med Malin för att få en inblick i hennes garderob.

 • Festliga tröjor till jul

  Festliga tröjor till jul

  Till höst och vinter vet vi att stickat hör till, i alla olika former. Stickade tröjor är alltid aktuella under denna tid på året, men vad många kanske inte tänker på är att tröjan även finns i festligare varianter som funkar minst lika bra för utgång, dans och middag med vänner.

 • Gabriella Sigfridsson

  Gabriella Sigfridsson

  Gabriella Sigfridsson är 18 år och bosatt i Halmstad, där hon studerar estetik och media med inriktning fotografisk bild. I hennes blogg får du ta del av outfits, fotografi, plugg, tips och annat som hör livet till. Vi passade på att fråga Gabriella tio snabba frågor för att ta reda på mer.

 • Gina Tricot Exclusive Collection AW17

  Gina Tricot Exclusive Collection AW17

  Gina Tricot lanserade nyligen Exclusive Collection AW17 som är en kollektion innehållandes lyxiga festplagg med en touch av attityd, perfekta för höstens och vinterns alla festligheter! Vi tar en närmare titt på utvalda plagg i kollektionen.

 • Chanapha Intichan

  Chanapha Intichan

  Chanapha Intichan är 18 år och bor i Rättvik. Hon har stor passion för mode, fotografering och resor vilket hennes bloggläsare får ta del av i hennes blogg. Vi har kört tio snabba frågor med Chanapha för att få veta mer om hennes relation till mode.

 • Stilsäkra vinterjackor som håller dig varm

  Stilsäkra vinterjackor som håller dig varm

  Det är bara att inse fakta, om du vill hålla dig varm under vintern i vårt nordiska klimat så kommer du att behöva en tjock och rejäl jacka. Höst- och vinter­säsongerna i år bjuder in till många olika typer av jackor som är både riktigt snygga och håller oss varma.

 • Isabelle Skoog

  Isabelle Skoog

  Isabelle Skoog är 19 år och bosatt i Gävle. Hon driver en mode- och livsstilsblogg laddad med outfits, bilder och en hel del humor. Vi på redaktionen blev nyfikna på Bellas relation till mode och passade därför på att köra tio snabba frågor.

 • It only gets stranger

  It only gets stranger

  Förra året tog Stranger Things världen med storm och nu är serien äntligen tillbaka och hetare än någonsin! Vilket stort modehus inspirerades av Stranger Things inför SS18? Hur fixar man Stranger Things-looken? Vi ger dig svaren!

 • Amina Paracha

  Amina Paracha

  Amina Paracha är 26 år och bosatt i Stockholm. Sedan en tid tillbaka driver hon bloggen Sustainable Luxury då hennes hjärta brinner lite extra för hållbart mode. Vi på redaktionen passade på att fråga Amina sex snabba frågor om hållbart mode.

 • Den perfekta BH:n

  Den perfekta BH:n

  Titt som tätt läser vi om hur många kvinnor har fel storlek på sin BH. Med en bra BH kan många av dina toppar och blusar sitta bättre och du kan dessutom känna dig mer bekväm och fin under dagen.

 • The sock boot

  The sock boot

  Har du svårt att förstå meningen med strumpor i skor? Kanske gör strumpan att kängorna känns obekväma och trånga eller så halkar den av hälen stup i kvarten. Say no more! Nu kan du köpa strumpa och sko i ett! Trenden kallas för sock boots och är precis vad vi vill pryda våra fötter med i höst!

 • Johanna Wahlberg

  Johanna Wahlberg

  Johanna Wahlberg är 20 år och uppvuxen i Växjö, Småland. Hon driver en fantastisk mode och livsstilsblogg där du får ta del av outfits, shopping, träning, inspiration, fotografering och mycket mer. Vi passade på att köra tio snabba frågor med Johanna för att få en inblick i hennes garderob.

 • Andrea Hedenstedt x NA-KD

  Andrea Hedenstedt x NA-KD

  Under oktober släppte influencern Andrea Hedenstedt sin allra första egna klädkollektion i samarbete med NA-KD. Detta är verkligen en kollektion att spana in om du vill vara extra trendig i höst och vinter.

 • Halloween

  Halloween

  Snart är det dags att hoppa i halloweendräkten och gå på någon av årets alla halloweenfester. Det behöver varken vara dyrt eller svårt att skaffa sig en bra utklädnad. Vi har valt ut några coola kvinnor att inspireras av denna halloween.

 • Emmy Borg

  Emmy Borg

  Emmy Borg är 18 år och kommer från Vetlanda, Småland. I hennes blogg får du ta del av underbara outfits, modetips, skönhetstips, träning, plugg och annat som hör livet till. Vi passade på att köra nio snabba frågor med Emmy för att få en inblick i hur hennes garderob ser ut.

 • Minimalistiska smycken

  Minimalistiska smycken

  Ett par smycken kan pigga upp den mest tråkiga outfit och förvandla en vardagslook till festlig på nolltid. Vi har valt ut några av våra favoriter av de ringar och örhängen som finns i butik nu.

 • Sanna Larsson

  Sanna Larsson

  Sanna Larsson är 24 år och bosatt i Bromma, Stockholm. I hennes blogg får du ta del av träning, mode och annat roligt som hon fyller sin vardag med!

Äldre artiklar