Modegallerian

Magazine

Mode­nyheter & inspiration
 • Atra Daniel

  Atra Daniel

  Atra Daniel är 22 år och bor i Stockholm. Hon älskar mode, fashion, trender och allt vad det innebär. På sin blogg vill Atra inspirera människor med allt ifrån livs­motivation till klädstilar. Där får vi även följa hennes resa som egen­företagare med det ny­startade klädmärket för kvinnor, NALA.

 • Anine Bing x Gina Tricot

  Anine Bing x Gina Tricot

  Den 12 april släppte Gina Tricot en helt ny kollektion designad av Anine Bing. Inspirationen hämtas direkt från Kaliforniens lättsamma musik­kultur och staden av drömmar Los Angeles. Kollektionen består av basplagg i anda av rockchick och cool look.

 • Lovisa Barkman x Bubbleroom

  Lovisa Barkman x Bubbleroom

  Torsdagen den 5 april släpptes vårens kanske allra härligaste klädkollektion – Lovisa Barkman x Bubbleroom! Vi tar en närmre titt på design­samarbetet mellan det ack så välkända varumärket och den framgångsrika bloggaren och influencern.

 • Elin Pierina Jonasson

  Elin Pierina Jonasson

  Elin Pierina Jonasson är 19 år och bosatt i Falun i Dalarna, där hon för tillfället jobbar på Gina Tricot samt som lärar­vikarie. Hon har ett stort intresse för mode och vill en dag designa egna kläder. Vi passade på att köra nio snabba frågor med Elin för att ta reda på mer.

 • Rött och rosa

  Rött och rosa

  Rött och rosa är två av vårens stora trendfärger. Trots att vi under flera år fått höra att rosa och rött inte går ihop är detta uttalande nu förlegat. Kulörerna blir tillsammans en perfekt duett när vi kliver in i romantikens årstid.

 • Yohanna Backman

  Yohanna Backman

  Yohanna Backman är 28 år och bor i Falun men spenderar en hel del tid i Stockholm. Hon har bloggat i drygt tio år och skriver om resor, sin vardag samt mode och skönhet. Vi passade på att ställa några snabba frågor för att ta reda på mer.

 • Flower Power

  Flower Power

  Trots att kylan fortfarande dröjer sig kvar över vårt avlånga land kan vi inte låta bli att dras till vårens färgstarka och tunnare plagg. I vår och sommar vill vi bära plagg prydda med blommor i olika slag, stora som små. För visst är det uppiggande med blommiga detaljer på våra outfits?

 • Trendspaning: midjeväskan

  Trendspaning: midjeväskan

  En av de största trenderna i vår är 90-tals­favoriten midjeväskan. Japp, du läste rätt! Midjeväskan, eller magväskan, har synts på flera mode­visningar inför SS18 och vi är helt frälsta! Tveksam? Läs vidare och låt dig inspireras!

 • Malin Skogholm

  Malin Skogholm

  Malin Skogholm är 26 år och bor i natur­nära Hammarö i Värmland. Hon arbetar på förskola, något som hon velat göra sedan hon själv var barn. Då både mode och fotografi ligger henne varmt om hjärtat så startade hon en blogg där hon kan ge utlopp för sin kreativitet.

 • Den färgglada jeansjackan

  Den färgglada jeansjackan

  Vi såg den dyka upp lite här och var under förra årets vår- och sommar­säsong. I år får den sitt riktiga break – vi pratar såklart om den färgglada jeansjackan! Glöm den där klassiskt denim­blå jeansjackan i vår och sommar och byt istället ut den mot en riktig färgklick i vardagen!

 • Dots, dots, dots

  Dots, dots, dots

  Prickigt funkar alltid – även i år! Det vanligaste är de klassiska i svart och vitt, men prickarna finns även i flera andra färgskalor. Till skillnad från lite mer vilda mönster som motiv och blommigt, passar prickigt utmärkt för dig som vill ha en lite mjukare start på mönster­trenden.

 • Olivia Paulsson

  Olivia Paulsson

  Olivia Paulsson är 21 år och studerar Inter­nationell sälj & marknads­föring i Stockholm. Hon är mål­medveten och gillar det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi passade på att ställa åtta frågor om hennes relation till mode.

 • PUMA x Kenza

  PUMA x Kenza

  Entreprenören, influencern, designern, bloggaren – ja kärt barn har många namn, men vi pratar såklart om Kenza Zouiten – har nyligen släppt en egen­designad kläd­kollektion för PUMA. Vi tar en titt på några av de härliga vår­plaggen i kollektionen.

 • Rebecca Käller

  Rebecca Käller

  Rebecca Käller är 24 år och bosatt i lilla Gnosjö i Småland. Hon jobbar heltid på ett lager med butiks­inredning och bor i ett ny­renoverat radhus tillsammans med sin sambo. Vi passade på att köra åtta snabba frågor för att få veta mer om Rebeccas relation till mode.

 • Säg det med en T-shirt

  Säg det med en T-shirt

  Den som säger att politik och mode inte hör ihop har fel, det är ett som är säkert. I takt med att unga människor blir mer samhälls­medvetna ökar också utbudet av kläder som visar var man står i olika frågor.

 • Hanna Nyman

  Hanna Nyman

  Hanna Nyman är 22 år gammal och bor i Jönköping. Hanna har bloggat sedan 10 år tillbaka och skriver om mode, inredning, träning, skönhet och hälsa, men förmedlar även djupare texter om livets stora frågor.

 • En färgsprakande och lekfull vår

  En färgsprakande och lekfull vår

  Vårsäsongen är här och det är dags att ge den dämpade vinter­garderoben ett upplyft. Efter årets mörka årstider vill vi nu hylla våren. Här är fyra av vårens hetaste trender som ger en mer lekfull garderob.

 • Instagram­kontona vi älskar att inspireras av

  Instagram­kontona vi älskar att inspireras av

  När modeinspirationen tryter och det känns som att du inte har någonting att ta på dig så behövs oftast bara lite nya intryck och att se hur andra personer stylar sina plagg för att få tillbaka inspirationen. Här är fem Instagram­konton som vi älskar att inspireras av.

 • Adelina Gashi

  Adelina Gashi

  Adelina Gashi är 26 år gammal och bosatt i Norrköping. Sedan en tid tillbaka driver hon en livsstils­blogg där hennes följare får ta del av mode, resor, vardags­lyx, kollage och tips. Adelina har stor passion till mode och drömmer om att i framtiden få chansen till att designa någonting eget.

 • Denim 2018

  Denim 2018

  Ett klassiskt basplagg i garderoben är helt klart jeansen – lika snygga sommar som vinter. Jeans har alltid varit och kommer förmodligen alltid vara trendiga och de funkar oavsett om det är till vardag eller fest. I år vill vi bära såväl raka och tvättade som raw, flares, baggy och mörka kulörer.

Äldre artiklar