Modegallerian

Magazine

Mode­nyheter & inspiration
 • Lovisa Torfgård

  Lovisa Torfgård

  Lovisa Torfgård är 23 år och flyttade från västkusten till Stockholm för tre år sedan för att studera på KTH. Hon har en stor passion för fotografering och älskar att redigera bilder så Instagram är favorit­appen. Vi ställde åtta frågor till Lovisa om hennes relation till mode och skönhet.

 • Stylingtips: midjeväskan

  Stylingtips: midjeväskan

  I sommar har midjeväskan klättrat på trend­barometern. Från att ha varit en väska som de flesta förknippat med inte så fashionabla medel­ålders människor har den nu blivit en accessoar som bärs av stilikoner och modebloggare världen över. Vi tipsar hur du kan styla och matcha din midjeväska.

 • Ronja Andersson

  Ronja Andersson

  Ronja Andersson är 19 år och bosatt i Örebro. Hon har drivit sin blogg sedan 2014. Ronja brinner för att stå framför kameran och drömmer om att jobba som chefredaktör i New York! Vi blev nyfikna och ville veta mer om hennes relation till mode.

 • Anna Matkovich

  Anna Matkovich

  Anna Matkovich är 32 år och har precis flyttat från Malmö till Klågerup med sin sambo och sin 3-åriga son. På sin blogg skriver hon om sin intensiva vardag som bland annat innefattar träning, mode och inredning. Vi passade på att ställa tio modefrågor till Anna.

 • Glödheta färger

  Glödheta färger

  Glöm jordnära, mjuka, bohemiska färger. Sommaren 2018 är det varma färger i eldens tecken såsom rött, gult och orange som gäller för dig som vill vara extra trendig. Vi har samlat ihop våra röda, gula och orange favoriter samt flera styling­tips. Vill du vara on fire i sommar?

 • Angelica Tärnsby

  Angelica Tärnsby

  Angelica Tärnsby är 33 år och bor i Stockholm. Hon är förlovad med Samir och tillsammans har de barnen Luan 2 år och Ledri 1 år. Angelica har har bloggat sedan 2006 och älskar att inspirera! Vi ställde nio snabba frågor för att ta reda på mer.

 • Playsuiten

  Playsuiten

  Vi har kommit nästan halvvägs in i sommaren och i år har vi fått värme i vårt avlånga land vilket innebär bad, sol och bara ben. Ett perfekt plagg för varma sommar­dagar är en playsuit. Plagget är både bekvämt och snyggt och kan matchas på många olika sätt. Här är 3 looks att inspireras av i sommar.

 • Evelina Rou

  Evelina Rou

  Evelina Rou är 23 år och bor i Stockholm. Hon driver sin livsstils­blogg och brinner för att inspirera andra människor till att våga följa sina drömmar, våga göra förändringar och njuta av livet till hundra procent. Vi passade på att ställa 8 snabba frågor för att ta reda på mer.

 • Tredje gången gillt för Linn Ahlborg x NA‑KD

  Tredje gången gillt för Linn Ahlborg x NA‑KD

  Den 17 juni lanserade NA-KD sitt tredje design­samarbete med topp­influencern Linn Ahlborg; hurra säger vi för det, för vilken kollektion det blev! De två tidigare kollektionerna blev stora succéer och vi har på känn att det är precis vad som kommer att ske även denna gång.

 • Ingrid Wenell

  Ingrid Wenell

  Ingrid Wenell är 29 år och bor i Halmstad med sin blivande man och dottern Olivia 1,5 år samt två hundar och två katter. Hon arbetar som butiks­säljare, influencer och fotograf. Hennes blogg andas fotoglädje och bilderna är många och vackra!

 • Ögongodis

  Ögongodis

  Sommar, sol och värme. Det är dags att plocka fram sommarens snyggaste solskydd – säsongens roligaste och nödvändigaste accessoar är här för att sätta stilen och skydda dina ögon. Här finns alla olika former av solglasögon; runda, ovala, pilot, cateye och oversize – valmöjligheterna är oändliga.

 • Emelie Jansson Sjögren

  Emelie Jansson Sjögren

  Emelie Jansson Sjögren är 19 år och bor i Kungsbacka utanför Göteborg. Hon brinner för god nyttig mat och träning och vill med sin blogg inspirera till en hälsosam livsstil. Vi passade på att ställa några snabba modefrågor.

 • Kollektion i horoskopens tecken

  Kollektion i horoskopens tecken

  & Other Stories har skapat en kollektion i samarbete med House of Hackney där horoskop är temat. De tolv stjärn­tecknen har inspirerat varsitt plagg och kollektionen finns tillgänglig i butik och online från den 24 maj.

 • Isabelle Burlin

  Isabelle Burlin

  Isabelle Burlin är 24 år och bosatt i Västerås. Hon pluggar till kommunikatör i Stockholm och driver samtidigt en mode- och livsstils­blogg där hon blandar både djupa och lättsamma ämnen i en förhoppning att inspirera och beröra. Vi passade på att ställa sju snabba modefrågor.

 • The Met Gala

  The Met Gala

  The Met Gala är det allra största och mest välkända eventet när det kommer till att samla in pengar till så kallad "fashion art". Vi listar de 10 kändis­gästerna som vi tycker tolkade årets tema "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" på de vackraste, bästa och kreativaste sätten!

 • Alexandra Olsson

  Alexandra Olsson

  Alexandra Olsson är 34 år och från Uddevalla. Sedan tio år tillbaka driver hon bloggen alexandrastyle.se där man hittar snygga outfits och inspiration, en gnutta hem och privat­liv och en hel del resor. Alexandra arbetar som resande säljare för danska InWear.

 • Therése Lindgren x Glitter

  Therése Lindgren x Glitter

  Tidigare i maj släppte YouTube-sensationen Therése Lindgren en egen smyckes­kollektion tillsammans med Glitter. Vi har kikat lite närmre på kollektionen och tagit reda på bland annat var inspirationen till smyckena kommer ifrån.

 • Felicia Ahlberg

  Felicia Ahlberg

  Felicia Ahlberg är 17 år och bor i Stockholm. På sin blogg skriver hon om sin vardag som innefattar bland annat mode, restaurang­besök och resor. Vi passade på att ställa nio snabba frågor för att ta reda på mer.

 • Fixa din perfekta studentoutfit

  Fixa din perfekta studentoutfit

  Sommaren närmar sig med stormsteg och snart är det dags att fira av årets studenter. Är det din tur att springa ut? Vi har letat upp 15 snygga student­klänningar och tipsar om vad mer du behöver för att fixa din perfekta student­outfit!

 • Matilda Berlin

  Matilda Berlin

  Matilda Berlin är 22 år och kommer från Visby. Sedan augusti bor hon i Stockholm och studerar Fastighets­utveckling med fastighets­förmedling vid KTH för att bli mäklare. Utöver det jobbar Matilda också som grupp­tränings­instruktör på SATS.

Äldre artiklar