Modegallerian

Magazine

Mode­nyheter & inspiration
 • Modern i manchester

  Modern i manchester

  Trender kommer och trender går. I år har det blivit dags för manchester­tyget att göra comeback i modevärlden. Vi tipsar om var du hittar godbitarna till manchester­plagg och våra bästa stylingtips.

 • Ida Lanto x Nelly

  Ida Lanto x Nelly

  I vår lanserar Ida Lando i samarbete med Nelly en bröllops­kollektion bestående av vackra långklänningar och innehåller något som passar perfekt för såväl brud som tärnor och gäster.

 • Det hänger på håret

  Det hänger på håret

  Just nu är det dags att ta i från tårna och smycka håret! Glöm det där med att hårspännen och tofsar inte ska synas. Våren 2019 är håraccessoarernas time to shine och självklart bjuder vi på tips och tricks för hur du bäst väver in denna trend i din personliga stil.

 • Copenhagen Fashion Week

  Copenhagen Fashion Week

  Två gånger per år hålls den största modeveckan i norden, Copenhagen Fashion Week, i vårt grannland Danmark. Varje säsong samlas tusentals modeikoner, influenser och modeintresserade människor för en tre dagars catwalk-visning.

 • Här shoppar du catwalk­trenderna våren 2019

  Här shoppar du catwalk­trenderna våren 2019

  Vårens modetrender har synts på catwalks över hela världen och många är nog eniga om att mycket av det vi fått se väcker ett stort *ha-begär*. Vi guidar dig till hur du blir catwalksnygg våren 2019 utan att behöva spendera en förmögenhet på nya kläder och accessoarer!

 • Modetrender för 2019

  Modetrender för 2019

  I det kommande året ser vi naturnära färger som mixas med djärva kulörer och mönster­mixer med sköna 70-talsreferenser. Några av de starkaste trenderna är jordnära färger, ljus denim, fransar och spets.

 • Vinterglittra i Safira by Molly Rustas

  Vinterglittra i Safira by Molly Rustas

  Vi har tagit oss en närmare titt på Molly Rustas smyckes­kollektion Heirlooms och en sak är säker – har du idétorka när det kommer till vad du ska köpa i julklapp till mamma eller till bästa vännen? Ingen panik, efter att du har sett dessa smycken så kommer det problemet att vara som bortblåst!

 • Teddyjackan

  Teddyjackan

  Är du extra frusen av dig och föredrar mjuka och sköna material? Då är definitivt teddyjackan ett måste i vinter­garderoben. Trenden med teddyjackan tog ett stort kliv ut i modevärlden redan förra säsongen men i år är den hetare än någonsin och är en av de största trenderna hösten/vintern 2018.

 • Tränings­kollektionerna att hålla ett extra öga på i höst

  Tränings­kollektionerna att hålla ett extra öga på i höst

  Efter en lång och varm sommar måste vi ändå konstatera att hösten nu är här. Men häng inte läpp för det! Hösten är en tid för nystart och förändring. Vi tipsar om 3 tränings­kollektioner till dig som vill röra lite mer på dig och behöver en extra motivations­spark i baken.

 • Merelle Yakoub

  Merelle Yakoub

  Merelle Yakoub är 21 år och kommer från Falun i Dalarna men bor numera i Stockholm. Merelle arbetar på Metro Mode och beskriver sig som en glad, driven och målmedveten person. Vi ville veta mer om hennes stil och känsla kring mode.

 • Höstens fem modemåsten

  Höstens fem modemåsten

  Efter en lång och för en gångs skull varm sommar i Sverige så kommer som bekant hösten, vilket även resulterar i nya och spännande modetrender. Här listar vi de fem hetaste mode­måstena att hålla ett extra öga på i höst!

 • Filippa Kronholm

  Filippa Kronholm

  Filippa Kronholm är 22 år gammal och bor sedan 2017 i Stockholm. På Instagram visar hon upp bilder med härliga outfits och Filippas blogg handlar främst om hennes vardag tillsammans med pojkvännen. Vi ställde några snabba modefrågor till Filippa för att ta reda på mer.

 • Alma Evebring

  Alma Evebring

  Alma Evebring är 21 år och bosatt i Värnamo men flyttar i höst till Borås för att ta sikte på modebranschen. Alma berättar att hennes blogg kommer snart handla mycket om inredning av den nya lägenheten, den nya staden och självklart härliga outfits!

 • Stylingtips: midjeväskan

  Stylingtips: midjeväskan

  I sommar har midjeväskan klättrat på trend­barometern. Från att ha varit en väska som de flesta förknippat med inte så fashionabla medel­ålders människor har den nu blivit en accessoar som bärs av stilikoner och modebloggare världen över. Vi tipsar hur du kan styla och matcha din midjeväska.

 • Ronja Andersson

  Ronja Andersson

  Ronja Andersson är 19 år och bosatt i Örebro. Hon har drivit sin blogg sedan 2014. Ronja brinner för att stå framför kameran och drömmer om att jobba som chefredaktör i New York! Vi blev nyfikna och ville veta mer om hennes relation till mode.

 • Anna Matkovich

  Anna Matkovich

  Anna Matkovich är 32 år och har precis flyttat från Malmö till Klågerup med sin sambo och sin 3-åriga son. På sin blogg skriver hon om sin intensiva vardag som bland annat innefattar träning, mode och inredning. Vi passade på att ställa tio modefrågor till Anna.

 • Glödheta färger

  Glödheta färger

  Glöm jordnära, mjuka, bohemiska färger. Sommaren 2018 är det varma färger i eldens tecken såsom rött, gult och orange som gäller för dig som vill vara extra trendig. Vi har samlat ihop våra röda, gula och orange favoriter samt flera styling­tips. Vill du vara on fire i sommar?

 • Angelica Tärnsby

  Angelica Tärnsby

  Angelica Tärnsby är 33 år och bor i Stockholm. Hon är förlovad med Samir och tillsammans har de barnen Luan 2 år och Ledri 1 år. Angelica har har bloggat sedan 2006 och älskar att inspirera! Vi ställde nio snabba frågor för att ta reda på mer.

 • Playsuiten

  Playsuiten

  Vi har kommit nästan halvvägs in i sommaren och i år har vi fått värme i vårt avlånga land vilket innebär bad, sol och bara ben. Ett perfekt plagg för varma sommar­dagar är en playsuit. Plagget är både bekvämt och snyggt och kan matchas på många olika sätt. Här är 3 looks att inspireras av i sommar.

 • Evelina Rou

  Evelina Rou

  Evelina Rou är 23 år och bor i Stockholm. Hon driver sin livsstils­blogg och brinner för att inspirera andra människor till att våga följa sina drömmar, våga göra förändringar och njuta av livet till hundra procent. Vi passade på att ställa 8 snabba frågor för att ta reda på mer.

Äldre artiklar