Modegallerian

Magazine

Mode­nyheter & inspiration
 • Adelina Gashi

  Adelina Gashi

  Adelina Gashi är 26 år gammal och bosatt i Norrköping. Sedan en tid tillbaka driver hon en livsstils­blogg där hennes följare får ta del av mode, resor, vardags­lyx, kollage och tips. Adelina har stor passion till mode och drömmer om att i framtiden få chansen till att designa någonting eget.

 • Denim 2018

  Denim 2018

  Ett klassiskt basplagg i garderoben är helt klart jeansen – lika snygga sommar som vinter. Jeans har alltid varit och kommer förmodligen alltid vara trendiga och de funkar oavsett om det är till vardag eller fest. I år vill vi bära såväl raka och tvättade som raw, flares, baggy och mörka kulörer.

 • Vårens hetaste färg: lila

  Vårens hetaste färg: lila

  Våren 2018 är lila den hetaste färgen när det kommer till kläder och accessoarer. Vi har valt ut de snyggaste plaggen i tre olika nyanser av lila så att du ska kunna hitta den nyans som just du vill bära i vår.

 • Mathilda Fjällman

  Mathilda Fjällman

  Mathilda Fjällman är 22 år och uppvuxen i Stockholm, i dagsläget bor hon i Lund där hon studerar. Hon har satt ihop sitt eget kandidatprogram där hon kombinerar samhällsplanering och arkeologi. Vi passade på att köra tio snabba frågor med Mathilda för att få koll på hennes stil.

 • Maja Söderberg

  Maja Söderberg

  Maja Söderberg är 19 år och bosatt i Vetlanda. Hon har bloggat under flera års tid och driver i dagsläget en livsstils­blogg med fokus på foto, som är ett av hennes största intressen. Vi passade på att köra tio snabba frågor med Maja för att få en inblick i hur hennes garderob ser ut.

 • Satsa på härliga pasteller i vår

  Satsa på härliga pasteller i vår

  Årets första månader är ofta förknippade med mörker, slask, tunn plånbok och ohållbara nyårslöften som ska försöka fullföljas. Vad passar då bättre än att försöka pigga upp humöret under dessa gråa dagar med ljusa plagg i trendig pastell?

 • Amanda Granfeldt

  Amanda Granfeldt

  Amanda Granfeldt är 19 år och bosatt i Göteborg. Hennes största intressen är mode, vilket hennes läsare självklart får ta del av via hennes fantastiska blogg. Vi passade på att köra tio snabba frågor med Amanda för att ta reda på hennes bästa stilknep.

 • Ready, Set, Go!

  Ready, Set, Go!

  Vill du få mer tid över till att fokusera på nya mål och visioner för 2018, men samtidigt vara snyggt klädd, då är det set du ska satsa på! Vi har tipsen för att vara super­snygg i alla olika situationer!

 • Emilia Gustafsson

  Emilia Gustafsson

  Emilia Gustafsson är 24 år och bosatt i Varberg tillsammans med sin sambo. Hennes största intressen är mode, träning och matlagning. Vi passade på att fråga Emilia tio snabba frågor om mode, bloggliv och skönhet för att få en inblick i hennes liv.

 • Kommande kollektioner hos NA‑KD

  Kommande kollektioner hos NA‑KD

  Modebutiken NA‑KD växte stort under förra året. Något som blivit extra populärt är deras samarbets­kollektioner med olika influencers och vi kan förvänta oss många fler under 2018. Här är en sneak peek på tre kollektioner som kommer att lanseras inom kort!

 • Marianne Österlund

  Marianne Österlund

  Marianne Österlund är en 20-årig ekonomi­student på Handels­högskolan i Stockholm. Hennes stora passion är mode och därav skapades bloggen Mariannelle, som ett ställe att dela med sig av sin stora kärlek till mode, med fokus på hållbarhet.

 • De bästa plus size-kollektionerna

  De bästa plus size-kollektionerna

  Mode ska vara för alla. Oavsett hur vi ser ut ska vi kunna få utlopp för vårt mode­intresse. Här finner du de bästa plus size-kollektionerna på marknaden just nu!

 • #WhyWeWearBlack

  #WhyWeWearBlack

  Under natten till måndagen den 8 januari, svensk tid, hölls den årliga Golden Globe-galan. Genom initiativet #WhyWeWearBlack visade film­branschen sitt stöd till rörelsen #MeToo och jämlikhet mellan kön. Läs vidare om vad Time’s Up står för och inspireras av 7 kvinnor som rockade #WhyWeWearBlack.

 • Anledning att älska sidenskjortan

  Anledning att älska sidenskjortan

  Det finns bara några plagg som fungerar för varje tillfälle. Sidenskjortan är ett av dem och passar oavsett om du ska sitta på kontoret eller gå ut och ta en drink med vänner.

 • Isa Bylund

  Isa Bylund

  Isa Bylund är 28 år och bor i Stockholm. Hon jobbar som redaktör på blogg­portalen Blogg.se, där hon även driver en livsstils­blogg inne­hållandes kaffe, glada människor och annat mellan himmel och jord. Vi passade på att köra nio snabba frågor för att ta reda på mer om Isas relation till mode.

 • Sätt färg på vardagen

  Sätt färg på vardagen

  Under vintern kan många uppleva att deras stil blir lite tråkig. Kylan gör att man tar på sig de varmaste, och kanske inte alltid roligaste, kläderna dag efter dag. Vi har tipsen hur du kan piffa till din stil i vinter utan att behöva kompromissa på att hålla dig varm.

 • Isabell Edvardsson

  Isabell Edvardsson

  Isabell Edvardsson är 20 år och läser till textil­ekonom på textil­högskolan i Borås. Hon älskar allt som har med mode att göra och har stora drömmar om att arbeta inom mode­branschen i framtiden. Vi passade på att fråga Isabell nio snabba frågor om mode för att ta reda på mer.

 • Den perfekta basgarderoben

  Den perfekta basgarderoben

  Baskläder är de mest användbara plaggen du har i din garderob. Med klassiska modeller, färger som går att kombinera och passformer du vet att du tycker om, slipper du känna klädpanik varje morgon. Ladda upp inför 2018 med den perfekta basgarderoben.

 • Så kan du styla din svarta party­klänning

  Så kan du styla din svarta party­klänning

  Accessoarer och tillbehör kan helt ändra stilen på ett plagg. Vare sig du vill ha en vardaglig, sportig eller festlig look kan du skapa det med samma klänning. Vi ger fem förslag att styla samma svarta klänning.

 • Evelina Isacson

  Evelina Isacson

  Evelina Isacson är 18 år och bor utanför Örebro. I hennes blogg får du läsa om vardagsliv, men även mode, skönhet, träning och hälsa. Hennes mål med bloggen är att inspirera andra genom välskrivna inlägg och fina bilder.

Äldre artiklar