Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

4 väskor vi vill ha i vår

januari 2017

Genom att byta ut och förnya sina accessoarer kan man förändra sin stil dramatiskt. Har din väska fått ta en del stryk i vintervädret? Investera i en ny inför 2017! Här är fyra olika typer av väskor att satsa på i vår.

The Bucketbag

Bucketbag, även kallad hinkväskan, är tillbaka! Det här är en väska som fungerar bra i vardagen då den rymmer det mesta du kan behöva ha med dig. By Marlene Birger visar upp en djurmönstrad hinkväska under sin Spring/Summer 2017 visning. Är du också inne på djurmönster finns en zebramönstrad bucketbag från Zara på rea just nu! Annars syns hinkväskan överallt i många olika färger och detaljer.

Miniväskan

Inspireras av Dolce & Gabbana och välj en väska i storleken mindre i vår. Kanske en miniversion av den populära satchel-väskan eller ett fodral där du precis får plats med mobilen och viktigaste korten. Miniväskan kan kännas opraktisk i vardagen men är istället perfekt till festliga utekvällar på stan.

Ryggsäcken

En ryggsäck bör alla ha! Förutom dess praktiska fördelar så är den även riktigt snygg och finns i många olika stilar. Adidas gympapåse kan bidra till en sportig look eller kanske en stilren ryggsäck i skinn som passar till allt? Om du vill ha något utstickande spana in en ryggsäck i mönster eller metallic. Möjligheterna är oändliga!

Väskan med gitarraxelband

Inför AW16 visade stora modemärken som Gucci och Fendi upp väskor där axelbandet inspirerats av de axelremmar som man brukar fästa till en gitarr. Jag tycker det är en supercool detalj som lyfter både väskan och hela outfiten ett steg. Passa på att köpa en väska som kommer med två axelband där du kan välja mellan en vanlig axelrem och en lite mer iögonfallande!

Har du inga pengar att lägga på en ny väska? Frukta inte! Det finns många sätt du kan piffa till en av dina gamla trotjänare där hemma. Köp ett nytt axelband, gärna gitarrinspirerat, eller vira en scarf runt något av handtagen. Att fästa stora fluffiga nyckelringar på väskorna är också något som varit populärt i höst. Endast en liten detalj kan ge din väska det upplyft som den behöver för att kännas som ny igen inför våren 2017.

Emma Stoopendahl

Publicerad 2017-01-12 16:50