Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

8 influencers som kan få sin egen klädkollektion

mars 2017

Tidigare denna månad startade webbshopen NA-KD ett samarbete med åtta stycken influencers från olika delar av världen. Alla åtta har fått designa en egen t-shirt som nu säljs på NA-KD och den influencer vars t-shirt säljer bäst får göra en helt egen klädkollektion som sedan kommer att säljas hos NA-KD.

Varje t-shirt har olika budskap och såklart olika design. Nedan presenterar jag de åtta influencers som har chansen att få sin egen klädkollektion producerad senare i år, samt deras olika t-shirts. Du kan alltså välja att supporta din favorit­influencer på vägen till att få släppa en egen klädkollektion genom att köpa hennes t-shirt. Eller så kan du helt enkelt bara köpa någon av t-shirtsen för att du tycker att den är snygg!

Natalia Cabezas

Först ut har vi Natalia Cabezas, mer känd som TrendyTaste. Natalia kommer från Spanien och har byggt upp ett imponerande sociala medier-imperium. Hon driver idag Instagramkontot @trendy_taste där hon har hela 477 000 följare, bloggen trendytaste.com, Snapchatkontot @trendy_taste och YouTubekanalen Trendy Taste Channel där hon har 95 000 prenumeranter. Hon har designat en t-shirt för NA-KD med texten “KISS & FLY” tryckt över bröstet.

Alicia Alameda

Nästa influencer kommer också från Spanien. Hon heter Alicia Alameda och driver Instagramkontot @allisguijarro med 114 000 följare samt YouTubekanalen allisguijarro där hon har 12 000 prenumeranter. Hon har designat en flirtig t-shirt för NA-KD och hon beskriver budskapet hon vill förmedla med sig design på detta viset: "If your crush hasn't seen you yet, say it with a tee!".

Iva Nikolina Juric

Iva Nikolina Juric är en tysk tjej med sina rötter i Kroatien. Hon har designat en t-shirt för NA-KD med trycket “DIVA” och hon beskriver ordet diva på samma vis som Beyoncé gör i hennes kända låt med samma namn, "Diva is a female version of a hustler". Och om det är vad en diva är, då kan man verkligen kalla Iva Nikolina för en sådan. Hon har byggt upp en imponerande karriär kring sina sociala medier och driver flera framgångsrika konton. Först ut har vi hennes blogg ivanikolina.com, sedan har vi hennes instagramkonto @ivanikolina där hela 637 000 människor följer henne och till sist så driver hon även Snapchatkontot @ivanikolina.

Milena Karl

Milena Karl är mer känd under aliaset Milenalesecret som hon går under på Instagram. Milena kommer från Ryssland och driver Instagramkontot @milenalesecret med 432 000 följare samt Snapchatkontot @milenakarli. På t-shirten Milena har designat för NA-KD står det “Everyone's Sweetheart” och denna text ska enligt Milena själv symbolisera självsäkerhet och att man känner att man är älskad av alla.

Rahnee Bransby

Rahnee Bransby kommer från Australien och är faktiskt den enda av de åtta influencers som har valt att designa en lite mer färgglad t-shirt. Rahnee driver Instagramkontot @rahneebransby_ med 180 000 följare, Snapchatkontot @rahnee och YouTubekanalen Rahnee Bransby där hon har 86 000 prenumeranter.

Linn Ahlborg

Och nu har vi faktiskt kommit till en av våra svenska influencers – Linn Ahlborg. Linn driver Instagramkontot @linnahlborg där hon har 451 000 följare, bloggen nouw.com/linnahlborg och YouTubekanalen Linn Ahlborg med 326 000 prenumeranter som följer hennes liv. Linn har designat en kaxig t-shirt för NA-KD som andas feminism med trycket “NOT YOUR Girl”. Hon säger själv både på sin Instagram och sin YouTubekanal att en av hennes stora drömmar i livet är att få bli just kläddesigner, så hon hoppas verkligen på att vinna detta.

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är ytterligare en svensk tjej och hon är en mycket driven influencer med många bollar i luften. Hon driver bloggen andreahedenstedt.se, Instagramkontot @andreaviktoria med 181 000 följare, Snapchatkontot @andreahedensted, YouTubekanalen Andrea Hedenstedt där 64 000 personer prenumererar på henne och sist men inte minst driver hon också podcasten “Mathilda och Andrea” tillsammans med sin bästa kompis Mathilda Lundqvist. På sin Instagram skriver Andrea följande om trycket på hennes t-shirt som hon har designat för NA-KD: "The quote ’You Go Girl’ is a quote that I love. Believe in yourself, do your thing; you go girl!".

Debi Flügge

Och sist men inte minst har vi den tyska influencern Debi Flügge. Hon driver bloggen debiflue.com, Instagramkontot @debiflue där hon har 546 000 följare, Snapchatkontot @debifluee och YouTubekanalen debiflue med 5 000 prenumeranter. Debi älskar att resa och detta är något hon gör mycket av, därför präglas hennes sociala medier mycket av just resebilder och reseuppdateringar. Hon har designat en t-shirt för NA-KD med det fina budskapet “Love Wins” tryckt på bröstet.

Martina Olsson

Publicerad 2017-03-17 11:20