Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

8 modejulklappar till honom

december 2016

När julen runt hörnet stå, och dagarna snabbare och snabbare tycks gå.
När julklapps­handeln känns stressig och svår, och man inga bra idéer får.
Om du inte vet vad han önskar sig, får du här 8 julklappstips från mig.

Polotröjan

Polotröjan är vinterns stora hit när det gäller herrmode. Välj mellan en tunnare modell eller den tjocka stickade polotröjan. Polotröjan är en perfekt present för den som vill köpa något lyxigare. Tröjan ovan kommer från Tiger of Sweden och kostar 1 299 kr.

Jobbväskan

Vem skulle inte uppskatta att få en stilren skinnväska i julklapp? Passa på att skämma bort någon med denna klassiskt bruna attachéväska från Zara för 559 kr. Attachéväskan passar perfekt för arbetet och skolan.

Skjortan

Skjortan är ju en klassisk julklapp. Mörka färger passar perfekt till vintern och button-downkragen gör sig bra under en pullover tröja. Denna skjorta i oxfordmodell hittar du hos River Island för endast 279 kr.

Sneakers

Sneakers är en trend som jag inte har tröttnat på och troligtvis inte kommer tröttna på heller. Dessa brun/grå skor från Mango kostar 499 kr. De moderna inslagen av mocka gör dem till ett givet julklappstips.

Klockan

Klockan kanske känns som en fantasilös julklapp, men faktum är att dessa klockor från tyska märket Kapten & Son är väldigt trendiga just nu både för kvinnor och män. Detta är en julklapp som utan tvekan kommer att uppskattas av den modeinsatta mannen. (Pris varierar beroende på modell)

Bowlingväskan

Snygga väskor är något som jag aldrig får nog av och snyggast av alla väskor är weekendväskan i bowlingmodell. Denna klassiska bowlingväska från Zara för 699 kr är inget undantag. Perfekt för killen på resande fot till exempel.

Bältet

Accessoarer av alla dess slag är en smart julklapp att ge till den moderiktiga mannen. Bälten är en accessoar som man aldrig kan få för många av. Med ett brunt läderskärp kan det aldrig gå fel. Detta läderbälte från Mango för 299 kr med smakfulla detaljer är perfekt för att lägga under granen.

Stickat

En återkommande vintertrend är den stickade tröjan. För dig som föredrar mjuka paket så är en mysig tröja den perfekta gåvan. Det är en långvarig trend som alltid blir uppskattat. Satsa på blockmönstrat i år, som denna tröja från Zara för 349 kr.

Viktoria Nordström

Publicerad 2016-12-10 01:05