Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Accessorera mera

juli 2017

Under sommaren och framförallt under semestern kan det vara svårt att hålla sin stil uppe. Dessa varma och lediga dagar vill man helst bara ta på sig några tunna, enkla kläder och gå ut och ta vara på dagen. Man orkar inte stå inne framför spegeln och välja outfit, fixa håret och sminka sig.

För dig som vill upprätthålla en rolig och intressant stil under sommaren utan att behöva stå länge framför spegeln och fixa dig så har jag bara en sak att säga – accessorera mera! Att slänga på sig en eller två accessoarer tar inte lång tid och väljer du rätt så kan de förhöja en annars ganska intetsägande outfit otroligt mycket. Här kommer mina bästa tips på hur du kan välja accessoarer i sommar!

Färgstarkt

Att addera något färgstarkt till en annars ganska färglös outfit gör genast outfiten mer intressant och rolig, det säger sig nästan självt. Kanske är din favoritfärg klarblå eller klarröd, men du föredrar ändå att klä dig i svarta, vita och grå kläder? Prova att addera ett par röda skor eller en blå väska! Inte alltför vågat färgmässigt, men mycket roligare än bara svart, vitt och grått om du frågar mig.

Petite jewelry

Små, tunna smycken kan göra väldigt mycket för en outfit även om man kanske inte tror det. Särskilt om du väljer att bära ett par örhängen, ett halsband och ett armband i samma enkla och diskreta design. En stor fördel med dessa typer av smycken är att du kan bära många samtidigt utan att det blir för mycket. En annan stor fördel är att budgetkedjorna ofta har ett stort utbud av dem vilket gör att det finns mycket att välja bland till väldigt bra priser. Och precis som med de färgglada accessoarerna så är enkla små smycken ett jättebra komplement till en outfit som går i basfärger.

Golden

Personligen är jag vanligtvis en silverperson när det kommer till smycken. Men det händer alltid någonting med mig på sommaren, för då börjar jag älska guldfärgade smycken. Jag tycker att det funkar som allra bäst på sommaren till en lite solkysst hy, det känns så fräscht och fint! Det får gärna vara stora örhängen, armband och klockor som verkligen syns. Och det får ännu mer gärna matchas med vita plagg, det skapar en kontrast som adderar ytterligare fräschör enligt mig.

Huvudbonad

Sist men absolut inte minst har vi huvudbonaden, denna accessoar som bara fortsätter att stiga och stiga på trendbarometern. Hatt eller keps? Rosa eller svart? Det spelar ingen roll, bara det är en huvudbonad så funkar det! Välj en keps om du är ute efter den sportiga, coolare looken. Välj en hatt om du är ute efter en mer sofistikerad eller en bohemisk look. Och det bästa av allt? Hattar och kepsar skyddar även våra fina små ansikten från solens starka sommarstrålar. Trendigt och bra för din hy, kan det bli bättre? Jag tror inte det!

Martina Olsson

Publicerad 2017-07-31 16:30