Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Adelina Gashi

februari 2018

Det roligaste som finns är helt klart när tjejer ger en komplimanger för ens klädstil

 

Adelina Gashi är 26 år gammal och bosatt i Norrköping. På fritiden umgås hon gärna med vänner, reser och fotar. Sedan en tid tillbaka driver hon en livsstils­blogg där hennes följare får ta del av mode, resor, vardags­lyx, kollage och tips. Adelina har stor passion till mode och drömmer om att i framtiden få chansen till att designa någonting eget. Vi passade på att köra tio snabba frågor med Adelina för att ta reda på mer.

Hur började ditt intresse för mode?

Mitt intresse för mode har alltid funnits där då jag alltid gillat att experimentera med kläder. Mitt intresse har dock vuxit rejält de senaste åren eftersom jag har haft råd att köpa det jag vill ha.

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i?

Våriga och somriga outfits så som klänning och klackar till, eller kjol och en fin blus till samt klackar till det. Sen är ju ballerina­skor något av det finaste jag vet också om jag inte skulle orka bära klackar någon dag!

Vad bär du för handväska atm? Och vad finns alltid i den?

Just nu bär jag min väska från Gucci som mest. I den ligger min mobil, min läppenna, mitt läppglans, min mobil­laddare, min kort­hållare och mina nycklar.

Om du bara fick bära plagg från en och samma designer under resten av ditt liv, vilken designer skulle det då vara?

Eftersom jag inspireras något otroligt av Chanel skulle jag gärna bära plagg från just Chanel resten av mitt liv. Älskar ju verkligen pärlor och den stilrena looken.

Beskriv din stil med max fem ord?

Klassisk, stilren, enkel och chic .

Ditt dyraste plagg eller accessoar? Var det värt pengarna?

Min väska från Louis Vuitton som jag köpte för tre år sedan. Jag använder den väldigt ofta och kommer nog aldrig tröttna på den, så ja den var värd pengarna helt klart!

Vilket är ditt favorit-budget­märke?

Zara!

Vilket är ditt favorit-lyx­märke?

Svårt att välja bara ett här då det står mellan Chanel och Louis Vuitton. Men jag väljer nog Chanel!

Vilken klädaffär handlar du mest ifrån?

Jag nätshoppar oftast och då är det oftast från NA-KD. Jag är sällan på stan och shoppar. Om jag shoppar på stan är det i så fall när jag är utomlands, till exempel i London.

Klär du dig för att inspirera, imponera eller attrahera?

Jag klär mig nog mest för att inspirera då jag alltid har älskat att inspirera andra (och bli inspirerad själv). Det roligaste som finns är helt klart när tjejer ger en komplimanger för ens klädstil. Det gör mig så himla glad!

Vill du veta mer om Adelina? Här finner du hennes blogg och Instagram!

Publicerad 2018-02-21 15:00