Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Andrea Hedenstedt x NA-KD

oktober 2017

Tisdagen den 10:e oktober släppte influencern Andrea Hedenstedt sin allra första egna kläd­kollektion i samarbete med NA-KD. Kollektionen har varit väldigt omtalad och efterlängtad av många sedan det blev klart att den skulle släppas tidigare i år. Den innehåller både kläder, accessoarer och under­kläder och priserna ligger mellan 149 kr och 1 199 kr. Hela kollektionen släpptes dock inte tillsammans, utan det är fortfarande ett fåtal plagg som kommer att komma ut lite senare under oktober månad.

Vi ska ta oss en närmare titt på de plagg ur kollektionen som är släppta, för där finns en hel del godbitar. Detta är verkligen en kollektion att spana in om du vill vara extra trendig i höst och vinter då den innehåller många mönster, färger och detaljer som är så heta just nu!

Smårutigt

Först ut har vi smårutigt som är en riktigt stor trend nu i höst och vinter, särskilt om mönstret går i svartvitt. I Andreas kollektion kan man hitta flera plagg i detta trend­mönster – i just svartvitt också. Full pott!

Rosa

Rosa har länge varit förknippad med en gulligare och mer romantiskt stil, men under det senaste året är detta en färg som verkligen har vuxit och som man har sett många mode­ikoner styla på nytänkande sätt. Rosa passar alla! Även dig som har en tuff stil som går mer åt street eller rockchic. I höst och vinter är faktiskt rosa färgen som alla mode­gurus vill bära.

Stjärnor

Stjärnmönstrat har snabbt blivit otroligt trendigt bara under de senaste månaderna. Även detta har Andrea lyckats pricka in i sin kollektion, som innehåller flera smycken, en topp i mesh samt ett underklädes­set i tre olika färger, som alla pryds av himlens egna små ljuskällor.

Blombroderier

Trenden med blombroderier håller i sig sedan i vår, men nu har den utvecklats från stora maffiga blommor som sitter över låren på jeansen till mer diskreta och minimalistiska broderier. Det tycker vi verkligen att Andrea har fått till i hennes kollektion; hon har tänkt less is more när det kommer till blombroderierna, vilket gör att det känns nytänkande och inte alls som någon “gammal trend från i våras”.

Inspireras av hur Andrea stylar sin kollektion

Martina Olsson

Publicerad 2017-10-24 17:00