Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Angelica Tärnsby

juli 2018

Fortsätt rocka sin stil

 

Angelica Tärnsby är 33 år och bor i Stockholm. Hon är förlovad med Samir och tillsammans har de barnen Luan 2 år och Ledri 1 år. Angelica har bloggat sedan 2006 och älskar att inspirera! Vi ställde nio snabba frågor för att ta reda på mer.

Hur skulle du beskriva din stil med max fem ord?

Unik, färgglad, mixad, personlig och kul.

Hur började ditt intresse för mode?

Jag har alltid varit kreativ, unik och färg­sprakande som person. Har använt min kreativitet på många olika sätt under livet, men intresset för kläder har ökat senaste tiden. Jag har insett att mode inte behöver handla om att slaviskt följa nya trender utan att man kan vara kreativ på sitt egna personliga vis och fortfarande få folk att lyfta på ögonbrynen. Jag känner att jag har lyckats med just detta men har fortfarande många stilar att utforska. Det roliga med mode är att det aldrig tar slut utan man hittar alltid nya roliga plagg att inspirera med.

Jag har aldrig varit en person som gillar att följa strömmen och tycker nästan alla modebloggare idag känns för lika i sina stilar och uttryck. Jag upplever att jag skiljer mig rätt mycket från mina mode­kolleger på topplistorna. Det har varit mitt mål från start att sticka ut och inspirera på ett kul och personligt sätt utan att falla in i mängden.

Senast köpta plagg?

En vit blazer som jag slängde på mig i all hast på mitt senaste skönhets­event.

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i?

High waisted byxor, sneakers (vita), en vit t-shirt samt skinnjacka. Det finns inget som är så snyggt och bekvämt som funkar för alla tillfällen som just denna typ av outfit. Tror inte jag är den enda som föredrar en simpel och bekväm outfit före höga klackar och glittriga klänningar.

Klär du dig för att inspirera, imponera eller attrahera?

Jag har alltid gillat att sticka ut och inspirera människor på mitt egna sätt. Framförallt chocka folk en aning. Därför älskar jag att leta unika plagg och detaljer i olika typer av butiker som inte alltid är självklara. Det är väldigt ofta som jag får beröm för att jag vågar sticka ut och det känns lika kul varje gång.

Vilket plagg är du på jakt efter just nu?

Just nu står massvis med nya byxor högst upp på min lista. Efter två graviditeter i följd har mina höfter blivit en aning bredare och det behövs en uppgradering i byxväg.

Bästa och sämsta trenden, so far?

Den bästa trenden hittills måste ändå vara high waist. Oavsett om du använder ett par byxor eller kjol så finns det inget plagg med high waist som varit elak mot någon figur hittills. Det plockar fram kvinnans former, ger längre ben och jag tror trenden är här för att stanna under lång tid framöver.

Den sämsta trenden som jag kan komma på måste ändå vara de groteskt fula tröjorna med ballongärmar med ludd på som var populärt under 2017. Spelade ingen roll vem som bar en sådan tröja – den var lika ful ändå.

Vilka skor satsar du på i höst?

I höst blir det att införskaffa en massa nya kängor med coola detaljer. Jag är en riktigt sucker för coola kängor och tycker alla bör äga minst ett par att pimpa upp sina outfits med.

Vem är du som bloggare?

Jag är precis samma person på bloggen som i verkliga livet. Bloggen speglar mig, mitt liv och mina intressen. Hjälper gärna andra bloggare att växa och delar gärna med mig av allt jag lärt mig under åren. Mina läsare besöker min blogg för att jag sticker ut, vågar vara mig själv och har ett starkt självförtroende.

Efter att ha fött två barn under loppet av ett år så älskar jag att visa mina kvinnliga läsare att även vi ”mammor” kan fortsätta rocka vår stil och kämpa för de saker i livet som vi älskar (i mitt fall mode/bloggen).

Jag älskar att vara kreativ och skriva, något jag för utlopp för i min blogg. Jag vågar ta bilder på mitt sätt och inspirera som ingen annan gjort tidigare. Nyckeln är att vara personlig i sin stil och hitta sitt sätt att uttrycka sig på i bloggen. Det är så du får dina läsare att stanna kvar.

 

Vill du veta mer om Angelica? Här hittar du hennes blogg och Instagram.

Publicerad 2018-07-06 09:30