Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Anna Matkovich

juli 2018

Väskan är ren perfektion

 

Anna Matkovich är 32 år och har precis flyttat från Malmö till Klågerup med sin sambo och sin 3-åriga son. På sin blogg skriver hon om sin intensiva vardag som bland annat innefattar träning, mode och inredning. Vi passade på att ställa tio modefrågor till Anna.

Bästa hemliga stilknep?

Mitt bästa stilknep är att köra på tidlösa klassiker som aldrig går ur mode. Gillar en klassisk stil men ändå blanda in olika trender. Som en fin blus som är tidlös med en randig trendig kjol.

En trend du skippar denna säsong?

En trend jag helt klart kommer skippa är cat eye solglasögon, de faller mig i alla fall inte i smaken.

Vilka är dina bästa modetips?

Jag handlar aldrig på öppet köp, om jag inte blir kär vid första ögonkastet då var det inte meningen att jag skulle ha det. Impulshandlar aldrig.

Ska du köpa ett plagg bara för att ha en kväll eller ett tillfälle så tycker jag inte det är värt det. Köp istället plagg du kan ha vid fler tillfällen.

Vad bär du för handväska atm och vad finns alltid i den?

Jag älskar väskor. Mina favoriter är min Sac de Jour från YSL och senaste tillskottet från Celine, Faye modellen. I min väska har jag alltid minst två läppstift, Face Mist, rouge, minst tre små parfymprover, plånbok och mobil. Sen beror det på hur stor väska jag har; ju större väskan är desto mer har jag i den. Ett tips, när du får små parfymprover, ha dem i väskan ifall du någon dag glömmer parfym.

Om du bara fick bära plagg från en och samma designer under resten av ditt liv, vilken designer skulle det då vara?

Eftersom jag är en riktig kavaj­nörd och gillar den tidlösa klassiska stilen så skulle jag säga Chanel.

Vilken hudvårds­produkt klarar du dig inte utan?

Hudvårdsprodukter är något jag verkligen brinner för. Jag skulle aldrig klara mig utan min Carita Lagoon ansiktskräm och Lagoon masken som är den absolut bästa masken som man dessutom sover med och bästa fuktboosten enligt mig.

Ditt dyraste plagg eller accessoar? Var det värt pengarna?

Min YSL Sac de Jour limited edition-väska i mocka och skinn. Absolut bästa köp och helt klart värt det. Väskan är ren perfektion.

Följer du ordspråket “ska man vara fin får man lida pin”?

Haha kul att ni ställer denna fråga för det gör jag verkligen. Jag menar hur skönt är det att gå i ett par riktigt höga klackar en hel dag…

Vilka skor satsar du på i höst?

Skonörd som jag är så tycker jag att det är extremt viktigt att inte bära ett par skor, utan ha några att välja mellan. Kommer köra på stövletter och pumps.

Vilket är ditt favorit-budget­märke?

Jag måste nog säga Zara och H&M.

Vilket är ditt favorit-lyx­märke?

YSL och Chanel. Lite svårt att hålla sig till ett märke :)

Vill du veta mer om Anna? Här hittar du hennes blogg och Instagram.

Publicerad 2018-07-14 11:30