Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Aurie

december 2017

För 25 år sedan öppnade den allra första Glitter­butiken i Skövde. För att fira sitt 25-års­jubileum lanserar Glitter det nya varumärket Aurie som består av exklusiva smycken, accessoarer i mocka och läder samt stickade halsdukar och mössor i ull och kashmir. Smyckena är designade i silver och guld­pläterat silver med ädel­stenar som rubin, safir och smaragd.

— Den skandinaviskt avskalade och stilrena estetiken är något som ligger oss nära till hjärtat när det kommer till design och med tanke på våra rötter kändes det därför självklart att skapa ett premium­varumärke som tar fasta på detta. Med Aurie vill vi förstärka det sobra och exklusiva uttrycket med hjälp av äkta material som läder, kashmir och ädelstenar, säger Petra Nygren Brus, Head of Design på Glitter.

"A ray of light hit her face. A warm glowy emotion started dancing from within. Shining through her, as if it had been for a thousand years. She was ready to take on the world. And her name was Aurie.”

Så lyder det citat som står under varumärket på Glitters online­­butik. Namnet Aurie är en variation på det latinska ordet aureum som betyder gyllene. Varumärket beaktar design och god kvalitet till ett över­komligt pris.

Aurie lanserades i samtliga Glitters butiker och online den 15 december.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-12-23 12:00