Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

“Before Midnight” by Ida Sjöstedt

december 2016

Skapa livets speciella tillfällen. Ta på dig något fint och välkomna dina bästa vänner – gör en fest för hela familjen. Ida Sjöstedt har klätt både kungligheter och otaliga kändisar. Nu är hon aktuell igen med en ny kollektion för Ellos – Before Midnight – fantastiska festkläder som passar alla.

Ida Sjöstedt skapar alltid unika, eleganta och helt underbara klänningar. Här ovan är två exempel till kvinnor oavsett ålder eller tillfälle. Som vi kan se har de båda samma designtanke och mönster men ändå är de helt olika. Genialt? Ja! Enligt mig är den första kanske för dem som inte gillar tajtsittande klänningar eller om man bara vill ha en lite skönare klänning - till en dag på stan kanske? Den andra ser ut som en klänning man tar på sig när man har finare besök men kanske också om man ska iväg på bal eller liknande. Dessa två är iallafall mina favoriter ur denna kollektion.

Klänningar till yngre då? Ja, det finns absolut då Ida tänker på allt. Bara kolla in dessa otroligt söta och stilrena skapelser ovan. Älskar varenda liten detalj på dessa klänningar för de är så genomtänkta! Stort cred till Ida Sjöstedt som även gjort kortare fejkpäls­jackor till dessa klänningar i samma färg så barnen inte ska behöva frysa.

Men nu till det jag älskar mest med Sjöstedts kollektion, förutom det faktum att hon gör kläder till alla olika åldrar och tillfällen. Hon har gjort klänningar till genren i de flesta storlekarna. Klänningen på bilderna över finns från storlek 34 upp till storlek 56! Det är superbra utbud och jag tycker detta är så fint. Tyvärr finns det kollektioner som begränsas mellan “standard­storlekarna” vilket bara är synd. Nu har däremot fler chans att få samma kläder – så fint.

Ida Sjöstedts kollektion hittar ni hos Ellos.

Fanny Magnusson

Publicerad 2016-12-10 01:02