Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Bli snyggast på nyårsfesten

december 2016

Julen är snart här, men efter julen kommer ju även nyårsafton! Det är lätt att glömma bort denna högtid lite i julstressen, och sedan när det väl är dags så står man där och vet inte vad man ska ha på sig, för det har man inte haft tid att tänka på. Därför tänkte jag redan nu tipsa er om några snygga och trendiga alternativ till nyårsfesten, för det är alltid bra att vara ute i god tid!

Sequins, Sequins, Sequins

Att glimma ikapp med nyårsfyrverkerierna i en riktigt paljettblåsa är ju en klassiker! Och därför fylls butikerna som alltid med paljettklänningar i många olika färger och utformningar inför nyårsafton. Så vill du köra all in på paljetterna detta nyår så lovar jag dig att du inte kommer ha problem med att hitta en festklänning som faller just dig i smaken, för det finns väldigt mycket att välja på. Och det är ju faktiskt alltid ett väldigt trendsäkert kort att köra paljetter på nyår!

Velvet Dreams

Varför inte fira den sista dagen på detta år i en av 2016:s absolut största trender? Sammet! Detta är en megastor trend just nu, så här är också valmöjligheterna när det gäller färger och typ av klänning oändliga. En sammetsklänning kan du också matcha väldigt snyggt tillsammans med en annan megatrend – nämligen chokern. Införskaffa dig en choker i sammets­material som matchar färgen på din klänning och du kommer bli trendigast på festen!

Lovely Lace

Oavsett om det bara är som en liten detalj eller om hela klänningen är täckt av det så är spets ett material som alltid går hem. Spets ger ett uppklätt, lyxigt och lite sexigt intryck och passar därför perfekt på nyårsfesten! En svart spetsklänning är ju väldigt klassiskt och kan aldrig bli fel, men om du känner för att satsa på något med lite mer färg så är det självklart att du ska göra det. Du blir som allra snyggast när du trivs i det du har på dig!

Jumpsuits

Och för sig som inte gillar att bära klänning då, vad finns det för dig? Jo, jumpsuiten förstås! Det är ju minst lika snyggt och det finns även många fördelar med att bära jumpsuit istället för klänning. Du fryser inte lika mycket som in en kort klänning och det är bekvämare på det viset att du aldrig behöver oroa dig för en kjol som ska råka glida upp!

Till just nyår skulle jag rekommendera dig att satsa på en enfärgad jumpsuit i en neutral färg, och sedan köra all in på accessoarerna och makeupen istället! Du kan med fördel även välja en jumpsuit som knyter an till de andra trenderna som har tagits upp i den här artikeln, till exempel en sammetsjumpsuit. Det blir svårt att få till en trendigare nyårsoutfit än så!

Martina Olsson

Publicerad 2016-12-19 22:24