Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

De två trendigaste färgerna just nu

mars 2017

Våren är här och med våren kommer nya, ljusare och färgstarkare trendfärger. Under hösten och vintern 2016/2017 har det varit neutrala färger som svart, beige, vitt och grått som har varit mest trendigt. Men nu går vi mot ljusare tider och det är som sagt dags att få in lite nya och färgstarkare plagg i garderoben! Nedan presenterar jag våren 2017:s två trendigaste färger.

Rosa

Först ut har vi rosa. Bortsett från den smutsrosa färgen så har inte rosa varit en trendfärg på flera år, men nu har den verkligen fått ett stort genomslag igen.

Den smutsrosa färgen är fortfarande trendig precis som den har varit under hösten och vintern. Men nu har den fått sällskap på trendbarometern av andra rosa nyanser som till exempel pastellrosa och klarare, starkare rosa färger. Ja, praktiskt taget så kan man säga att alla olika rosa nyanser är trendiga i vår. Go pink!

Så stylar kändisarna

Gult

Gult är vårens absolut största trendfärg. Som med rosa är det inte bara en speciell nyans av gult som är trendigt, utan allt från ljusgult, till klargult och ja.. till och med senapsgult, som annars brukar förknippas med höstens trendfärger, gäller nu i vår.

Men även om den här färgen är trendig nu så är gul en ganska vågad färg att bära för många eftersom det inte är så vanligt förekommande med personer som bär gult. Så mitt tips till dig som känner att du gillar den här trenden men inte riktigt vågar eller vill köra all in är att införskaffa en tröja med en gul detalj, som bilden ovan. Eller, att göra som supermodellen Bella Hadid har gjort på bilden nedan, pimpa upp outfiten med ett par gula brillor!

Så stylar kändisarna

Martina Olsson

Publicerad 2017-03-27 11:45