Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Den färgglada jeansjackan

mars 2018

Vi såg den dyka upp lite här och var under förra årets vår- och sommar­säsong. I år får den sitt riktiga break – vi pratar såklart om den färgglada jeansjackan! Glöm den där klassiskt denim­blå jeansjackan i vår och sommar och byt istället ut den mot en riktig färgklick i vardagen!

Här listar vi de snyggaste färg­bomberna till jeansjackor, både för dig med en lite tajtare budget och för dig som känner att du vill lägga lite extra pengar på detta it-plagg.

Under 500-lappen

En rolig, iögon­fallande och uppiggande jeansjacka i klarblått? En oskyldig i ljusrosa, eller kanske blir det en jacka i en mer mogen mörkröd färg? Om du som vi har svårt att bestämma dig gällande vilken färg du ska välja så är det en himla tur att alla dessa sex jackor ovan är riktiga budget­kap. Så du kan välja att köpa flera av dem utan att plånboken behöver gråta alltför mycket!

Under 1000-lappen

Dessa sex jeansjackor är lite dyrare men ack så värda sina pengar. Uttrycket man får vad man betalar för finns av en anledning och många gånger stämmer det. Billiga grejer behöver absolut inte vara av dålig kvalitet, men dyrare grejer är ibland lite mer välarbetade. Flera av jeans­jackorna här ovan är till exempel mycket mer detaljrika än de billigare jackorna. Några är croppade, några har slitningar, någon har volang­detaljer – de har det där lilla extra som gör att plagget blir lite intressantare.

Om du tycker att en jeansjacka som enbart är färgglad inte får dig att sticka ut tillräckligt mycket, så föreslår vi att du investerar de där extra hundra­lapparna i en jeansjacka med den där riktigt ultimata it-faktorn. Som den från Missguided här ovan till exempel, hur ball är inte den?

Hur stylar jag min nya jacka?

Säg att du precis har varit och köpt dig en färgglad, super­snygg jeansjacka. Du kanske till och med har klickat hem någon av godbitarna här ovan? Men du vet inte riktigt hur du ska styla den. Du kan vara lugn, det är faktiskt super­enkelt och det finns hur många olika sätt som helst att styla den på. Här ser du några exempel!

Monokromt som Alice och Janni, eller kanske väljer du att använda jackan för att piffa upp dina absolut skönaste blå jeans och din gosigaste tröja precis som Ida har gjort? Satsar du på att färg­matcha din jacka med dina accessoarer och mönstret på dina byxor som Rebecka, och när vädret tillåter kanske du kopierar Josefines lite mer vågade look och kör med endast en fin spets-bh under? Som sagt, styling­möjligheterna är oändliga. Och kom ihåg att det bara är fantasin som sätter gränser!

Publicerad 2018-03-24 11:00