Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Den perfekta basgarderoben

december 2017

Ladda upp inför 2018 med den perfekta bas­garderoben. Bas­kläder är de mest användbara plaggen du har i din garderob, så varför inte satsa på att lägga pengar på just detta? Med klassiska modeller, färger som går att kombinera och pass­former du vet att du tycker om, slipper du känna kläd­panik varje morgon. Basplagg är grunden till en bred, praktisk och hållbar garderob.

Nytt år, nya vanor. Gör 2018 till ett år av ordning och reda i garderoben. Med en bra bas­garderob slipper du komma sent till jobbet eller skolan för att du kände att ingen­ting passade att klä sig i, och du behöver inte stå där framför en överfull garderob med känslan av att du inte har någon­ting att ha på dig.

Fokusera på plagg som sitter bekvämt och som kan bäras i många olika looks flera säsonger framåt. Skjortor, T-shirts, jeans, lång­ärmade tröjor, toppar, klänningar och enkla jackor är några exempel. Satsa på kulörer som vitt, grått och svart som går att matcha med det mesta.

Överdel

När det kommer till över­delen i bas­garderoben: satsa på sköna T-shirts som du trivs i. Om du hittar en favorit­modell, passa på att köpa en av varje baskulör; grå, svart och vit. En lång­ärmad T-shirt eller topp är också ett säkert kort och om du vill ha något lite roligare, satsa på en svartvit randig. Sist men inte minst, glöm inte den klassiska skjortan!

Under de kallare dagarna om året kan en klassisk stickad tröja vara ett tillägg i bas­garderoben.

Underdel

De perfekta jeansen och ett par svarta byxor kan vara det viktigaste när det kommer till basen i din garderob.

Jacka och accessoarer

En klassisk skinnjacka är ett plagg som inte går ur tiden och som håller i stilen under flera år. Ett par svarta boots är också en god investering som passar till allt, likaså en enkel svart axelväska.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-12-30 16:30