Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Det här med att det ska vara snyggt men ändå billigt

december 2016

På nyår vill alla se lite extra festliga ut men alla vill nog inte spendera över 500 kronor för en kväll. Man vill inte heller bära samma slitna klänning som börjat tappa sin färg eller ha på sig tråkiga jeans och ett linne med någon detalj någonstans. Jag vet inte hur det är med er men jag tror nog att de flesta där ute har lite smått ångest när det gäller vad de ska ha på sig när de står där, tittar upp mot raketerna och har ett champagne­glas i handen.

Min personliga favorit

Denna snygga paljettklänning från NLY One är verkligen en sådan som står ut i mängden. Den skulle passa superbra nu till nyår då de flesta går ut i kylan runt tolvslaget och välkomnar det nya året. Inte nog med att den är obeskrivligt snygg utan att den har långa ärmar samt polokrage gör den ännu mer passande, så man slipper frysa ihjäl. Just nu är den på rea så passa på!

Piffa till din outfit

Jag tycker att det är ganska viktigt att piffa till sin outfit lite då det kan förändra hela looken. I det här fallet skulle det vara så att festklänningen räcker men om du tycker att det ändå känns tråkigt så är det helt lugnt. Det finns hur mycket accessoarer som helst som kan ha stor betydelse, som ger det där lilla extra. Personligen tycker jag att chokers är någonting man måste ha hemma, det är enkelt men ändå hur fint som helst. Nu till nyår skulle det kanske inte räcka så här ovan är några exempel på snygga smycken som inte skulle göra någon stor förändring i plånboken.

Minna Bauer

Publicerad 2016-12-25 13:20