Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Dots, dots, dots

mars 2018

Prickigt funkar alltid – även i år! Det vanligaste är de klassiska i svart och vitt, men prickarna finns även i flera andra färg­skalor. Till skillnad från lite mer vilda mönster som motiv och blommigt, passar prickigt utmärkt för dig som vill ha en lite mjukare start på mönster­trenden.

Den prickiga trenden smyg­startade redan i fjol och nu under våren och sommaren 2018 är vi beredda att anamma mönstret på allvar. Många av de stora modehusen visade prickiga kreationer inför SS18 och vi ser ett uppsving av prickiga plagg även i våra flöden. I vår hittar du prickar, stora som små, på allt från blusar och byxor till strumpor och accessoarer.

Det prickiga kanske känns lite wild and crazy för dig som vanligtvis gillar att klä dig i helsvart – då kan du börja med svart­vita prickar. I vår är det dags att liva upp vardagen lite. Att kombinera det prickiga med andra mönster så som blommor eller ränder är även det helt rätt.

Blusar

Det finns ett stort utbud av prickiga blusar och toppar i butikerna just nu. Matcha med ett par prickiga byxor om du vill gå all-in, annars välj jeans eller svart till.

Accessoarer

Om du vill haka på den prickiga trenden men inte fullt ut, kan du börja med accessoarer som ett par prickiga strumpor eller en prickig scarf som piffar upp en neutral outfit.

Byxor

Byt ut dina klassiska jeans till ett par prickiga byxor i vår och liva upp vardagen!

Klänningar

När värmen kommer smygande längtar vi efter att klä oss i fina klänningar och bara ben – satsa på en klänning med prickar i år.

Annie Ohlsson

Publicerad 2018-03-22 12:00