Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Embroidered Flowers

mars 2017

Ni har säkert sett dem förut, de broderade blommorna. De finns på var och vartannat plagg i butikerna just nu och är verkligen en trend som har exploderat den senaste tiden, särskilt när det gäller röda blombroderier. Eftersom det finns så himla många olika plagg med dessa broderier på så tänkte jag guida er till var ni hittar de snyggaste plaggen med blombroderier på just nu!

Jeansen

Jeansen var egentligen det första plagget där dessa blombrodyrer började dyka upp och detta satte igång den megatrend som råder just nu. Självklart är de blombroderade jeansen fortfarande supertrendiga även om samma typ av brodyr också går att hitta på väldigt många andra plagg för tillfället. För att få två trender i ett plagg så ska du allra helst köra på ett par i den trendiga modellen “Mom Jeans”, som jeansen på bilderna.

Kjolen

Sedan har vi då kjolen, som bara den i sig är ett riktigt trendplagg i vår. Kan det då bli trendigare än en kjol med blombrodyr på? Ja, det kan det faktiskt! För väljer du en kjol med blombrodyr som dessutom är en jeanskjol, ja då har du hela tre av vårtrenderna 2017 i ett och samma plagg.

Överdelen

När det kommer till överdelar med denna typ av brodyr så är det blusar och skjortor som dominerar trendmässigt. Även här kan du få två trender i en om du väljer en blus med både blombrodyr och volanger, som den på bilden. Personligen tycker jag att en oversizeskjorta med blombrodyr känns otroligt vårfräscht!

Accessoarerna & skorna

Och till sist, något för dig som känner att du vill haka på den här trenden, men att du kanske vill göra det på ett lite diskretare vis. För dig finns det självklart massa supersnygga skor och accessoarer med denna blombrodyr på!

Mina två bästa tips för en mer diskret variant av den här trenden är först och främst att matcha ett par skor med blombrodyr till en annan ganska diskret outfit, kanske helsvart. Här finns det både snygga sneakers och klackar att välja bland i butikerna, så det finns någonting som passar alla.

Mitt andra tips om man inte känner för ett par skor är att införskaffa sig en snygg och chic liten väska med blombrodyr. Det är någonting som garanterat kommer att förhöja din outfit på direkten när du känner att den är lite tråkig!

Martina Olsson

Publicerad 2017-03-09 15:31