Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Emmy Borg

oktober 2017

… hösten är modets årstid

 

Emmy Borg är 18 år och kommer från Vetlanda, Småland. I hennes blogg får du ta del av underbara outfits, modetips, skönhets­tips, träning, plugg och annat som hör livet till. Vi passade på att köra nio snabba frågor med Emmy för att få en inblick i hur hennes garderob ser ut.

Hur ser din perfekta höstoutfit ut?

Jeans i en ganska ljus tvätt, en gosig stickad tröja, accessoarer så som skärp och örhängen i guld, och en kappa. Sneakers fungerar alltid, men svarta boots med klack är så ballt.

Vilket kommer att bli ditt mest använda plagg i höst?

Stickade tröjor, i färger som stark rosa. Men även min leo­kappa! Det finns mycket jag skulle vilja rabbla upp här, hösten är modets årstid.

Nämn en trend du helst skippar denna säsong?

Det finns inte mycket som inte faller mig i smaken, däremot skippar jag helst taxklacken. Jag tycker varken de är bekväma eller fina.

Nämn en trend som är ett måste denna säsong?

Stickad tröja i en härlig färg, med hjälp av kläder i starka kulörer kan vi pigga upp den gråa hösten. En emil­mössa är också perfekt nu, och speciellt till något höstigt upptill. Men mycket i färg, AW17 ÄR färg!

Om du bara fick bära plagg från en och samma designer under resten av ditt liv, vilken designer skulle det då vara? Varför?

Zadig & Voltaire skulle jag tro, där kan man hitta enkla och stilrena plagg som man kan matcha med något som passar sin egen stil.

Vilket plagg är du på jakt efter just nu?

Fler stickade tröjor i flera olika färger. Så inget specifikt utan jag vill helt enkelt fylla på höst­garderoben med gosiga tröjor.

Vilket är ditt favorit-budgetmärke?

Zara. Som alla andra kedjor går det i perioder gällande hur mycket fint som finns. Men det är inte många gånger det har hänt att jag lämnar en Zara-butik tomhänt!

Vem är din favorit-modebloggare?

Kenza, hon har en helt fantastisk stil och hon verkar så härlig som person. En blandning av dessa har gjort att jag följt henne och inspirerats i flera år.

Följer du ordspråket “Ska man vara fin får man lida pin”?

Delvis gör jag det. Jag väljer oftast klackar en utekväll även fast jag vet att jag kommer få skavsår på hela fötterna. Däremot tar jag inte på mig en tröja som sticks, det kliar i kroppen av bara tanken. Så det beror lite på vad det gäller, men generellt så lägger jag bekvämligheten åt sidan.

 

Vill du veta mer om Emmy? Här finner du hennes blogg och Instagram!

Publicerad 2017-10-18 12:00