Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Evelina Isacson

december 2017

Mycket handlar om självförtroende och hur man bär upp något

 

Evelina Isacson är 18 år och bor utanför Örebro. I hennes blogg får du läsa om vardags­liv, men även mode, skönhet, träning och hälsa. Hennes mål med bloggen är att inspirera andra genom välskrivna inlägg och fina bilder. Vi passade på att köra nio snabba frågor för att få en inblick i Evelinas garderob.

Hur började ditt intresse för mode?

Mitt intresse för mode började nog ganska tidigt. Jag startade min första blogg (som tur nog var privat haha) när jag gick i trean på lågstadiet och i och med det började jag tycka att det var kul att ta outfitbilder och testa nya stilar. Kommer också ihåg att jag och en kompis alltid lekte fotostudio när vi sågs, vi låtsades att vi plåtade olika kampanjer och turades om att vara modeller.

Vilken klädaffär handlar du mest ifrån?

Det går lite i perioder, men nu är det mest Zara och HM. Båda butikerna har mycket bra basplagg som fungerar bra i min garderob.

Senast köpta plagg?

En stickad grå tröja från HM, perfekt nu i vinter.

Vilka är dina 3 bästa modetips?

  1. Bygg upp en bas­garderob. Hitta dina nyckel­plagg som funkar till allt.
  2. Tänk kvalitet före kvantitet.
  3. Tro på dig själv och din stil, mycket handlar om själv­förtroende och hur man bär upp något.

Vilka personer inspirerar dig?

Det finns många personer som inspirerar mig när det gäller mode. Två personer som inspirerar mig mycket just nu är Ebba Von Sydow och Emilia De Poret, älskar deras två böcker Säker stil och 101 Stiltips, man får också mycket inspiration via deras podcast. Men blir också inspirerad av mina vänner, andra bloggare samt folk jag ser på stan.

Vad är ditt drömyrke?

Jag vet inte exakt vad mitt drömyrke är. Det jag vet är att jag vill jobba med något som är varierande, utmanande och något som inspirerar andra människor. En dröm hade varit att starta ett bolag inom detta på något sätt.

Följer du ordspråket “Ska man vara fin får man lida pin”?

Både ja och nej haha. Tror att mode handlar mycket om att hitta plagg som man känner sig bekväm i, kläder som man verkligen trivs i. Samtidigt som det ibland kan vara tillfällen som man faktiskt måste ”lida pin” för att det ska bli som man tänkt sig.

Nämn en trend som är ett måste denna säsong?

Jag gillar verkligen trenden med röda plagg just nu, finns så mycket fint!

Klär du dig för att inspirera, imponera eller attrahera?

Jag klär mig i det som jag gillar och trivs i, så det måste i så fall bli att inspirera andra till att göra likadant. Tror att mycket handlar om att försöka hitta sig själv och sin stil. Så jag hoppas att fler vågar lyssna på sig själva, istället för att lyssna på alla andra.

 

Vill du veta mer om Evelina? Här finner du hennes blogg och Instagram!

Publicerad 2017-12-28 12:00