Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Evelina Rou

juni 2018

Kombinerat mina största intressen och skapat något eget

 

Evelina Rou är 23 år och bor i Stockholm. Hon läser en master i ekonomi på universitetet och håller vid sidan av studierna på att starta en webbshop med tränings­kläder. Evelina driver sin livsstils­blogg och brinner för att inspirera andra människor till att våga följa sina drömmar, våga göra förändringar och njuta av livet till hundra procent.

Vem är du som bloggare?

Som bloggare är jag väldigt öppen, positiv och älskar att inspirera mina läsare. Vågar köra mitt eget race och skriver om det jag brinner för d.v.s. mode, träning och resor.

Vad är ditt drömyrke?

Min dröm när det gäller karriären är att ha eget företag och den drömmer håller på att gå i uppfyllelse just nu. Jag har kombinerat mina största intressen, träning och mode, och skapat något eget. Jag kan avslöja att det är ett eget klädmärke som jag har jobbat på väldigt länge och som kommer att lanseras snart.

Nämn en trend som är ett måste denna säsong?

Byxor med revärer! Åh vad jag älskar den här trenden – elegant men samtidigt tufft. Extra snyggt med ett par klackskor. Helt i min smak!

Vad bär du för handväska atm och vad finns alltid i den?

Just nu använder jag min väska från Malene Birger i modellen Grinolas. Den är väldigt rymlig och bekväm till vardags, speciellt om man studerar eftersom man får plats med sina böcker och datorn. Mina must-haves i väskan är alltid ett par solglasögon, mobil­laddare, parfym, spegel, läppstift och plånbok.

Följer du ordspråket “ska man vara fin får man lida pin”?

Nej, det gör jag faktiskt inte! Ska man vara fin, måste man känna sig bekväm i det man har på sig enligt mig. Har man på sig något som gör ont eller något man inte trivs i märks det direkt. Därför skippar jag alltid obekväma klackar (även fast det är de som tyvärr oftast är finast) och satsar på något bekvämare istället.

Vilket plagg är du på jakt efter just nu?

Just nu letar jag för fullt efter fina kjolar och toppar i olika färger! Jag åker till Japan om några veckor och vill gärna ha massa färgglada plagg med mig. Sist jag var där för några år sedan så kände jag mig väldigt tråkig i mina svarta skandinaviska kläder – det ska bli ändring på haha!

Ditt bästa plagg och mest använda plagg i garderoben?

Mitt bästa plagg i garderoben just nu är en svart kjol med guld­detaljer från Ivyrevel. Såg den i en annan blogg och det var verkligen kärlek vid första ögon­kastet. Mitt mest använda plagg just nu är ett par jeansshorts från Gina Tricot.

Vilken klädaffär handlar du mest ifrån?

På senaste tiden handlar jag för det mesta på Zara. Tycker att deras kläder är väldigt trendiga och feminina. Jag lyckas alltid hitta massor med fina plagg oavsett vilken säsong det är.

Vill du veta mer om Evelina? Här hittar du hennes blogg och Instagram.

Publicerad 2018-06-29 07:00