Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Felicia Ahlberg

maj 2018

Smycken är alltid ett måste för min del

 

Felicia Ahlberg är 17 år och bor i Stockholm. På sin blogg skriver hon om sin vardag som innefattar bland annat mode, restaurang­besök och resor. Vi passade på att ställa nio snabba frågor för att ta reda på mer.

Senast köpta plagg?

Jag var i Palma för inte så länge sedan och jag var då inne på Zara i vanlig ordning haha. Där hittade jag ett svin­snyggt sett i form av en mönstrad kavaj tillsammans med ett par kostym­shorts i samma mönster. Grymt snyggt och fräscht inför sommaren!

Nämn en trend som är ett måste denna säsong?

Måste nog säga att färg­kombinationen rosa och rött är en riktigt snygg trend nu inför sommaren! Köpte nyligen en klänning som var rosa och röd­blommig som jag utan tvekan kommer bära konstant i sommar!

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i?

Hmm, det är lite svårt att säga exakt, det beror nämligen mycket på årstid och säsong. Nu under vår och tidig sommar skulle jag säga ett par slitna boyfriend-jeans och ett linne med spagetti­band tillsammans med några nätta och enkla smycken! Smycken är alltid ett måste för min del!

Följer du ordspråket ”ska man vara fin får man lida pin”?

Jag skulle nog vilja säga att jag aldrig följer det ordspråket! Om inte jag känner mig bekväm i de kläder jag bär så lyser det igenom. För att jag både ska känna mig fin och se fin ut måste jag vara bekväm i min klädsel!

Vilket plagg är du ute efter just nu?

Om jag får ändra frågan till vilka plagg jag är ute efter just nu, så är det framförallt massvis med kläder som är relaterade till sol och bad; nya bikinis samt baddräkter, olika sandaler och tofflor att ha på stranden och även massa härliga strandklänningar!

Mer specifikt är jag ute efter en riktigt snygg baddräkt i gult. Jag älskar att bära gult när man fått en fin bränna.

Vilket är ditt favorit-budget­märke?

Jag skulle nog faktiskt säga H&M! Deras sortiment har verkligen blivit riktigt bra under senaste året! Sedan finns det ju såklart massa andra kedjor jag även älskar som Zara, Mango och Topshop.

Ditt bästa plagg i garderoben? Ditt mest använda plagg?

På senaste tiden har jag använt en svart jumpsuit från Bershka extremt mycket! Den har långa vida ben men upptill är det bara ett linne. Så den har passat perfekt nu när det varit så pass varmt att man vill ha kortärmat men kanske inte tillräckligt varmt för att även ha korta ben. Just nu är det mitt bästa och även mest använda plagg i garderoben.

Vilka personer inspirerar dig?

Rent kläd- och modemässigt skulle jag säga Kenza alla dagar i veckan! Jag älskar hennes stilrena stil! Men jag inspireras även av olika människor varje dag som jag ser på gatan. Framförallt människor med egen stil som verkligen sticker ut. Även om jag inte riktigt tycker att deras stil är något för mig så inspireras jag av nytänkande, lite outside the box. De bryr sig inte om andras åsikter utan bär det de själva gillar. Sådant inspireras jag verkligen av!

Sämsta köp? Bästa köp?

Jag var i Florida för cirka två år sedan och där köpte jag en kortärmad vit skjorta. När jag kom hem från resan hängde jag in den i min garderob och för cirka en månad sedan kom jag på att jag aldrig använt den än (prislappen satt fortfarande kvar). Så jag provade den och den hade såklart blivit för liten! Den skjortan är nog mitt sämsta köp vad jag kan komma på just nu…

Mitt bästa köp är nog ett par flipflops från märket Mexx. Alla vet nog hur mycket man använder flipflops under sommaren och hur mycket man sliter ut dem. Trots det så höll just dessa i flera år! Helt sjukt! Tack vare den goda kvalitén blir de mitt bästa köp.

Vill du veta mer om Felicia? Här hittar du hennes blogg och Instagram!

Publicerad 2018-05-17 13:30