Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Festklänningar

december 2017

December är här – den mest glittrande och glimmande månaden på hela året. Välj att fira in julen eller det nya året i silver, glitter, siden och sammet. Till nyår har du chansen att ta ut svängarna med volanger, glansiga tyger och långa draperade klänningar. Tänk lyx och addera paljetter, silver och glitter till din outfit och du blir festens starkast lysande stjärna.

Mönster och färg

Välj en mönstrad klänning och bryt av med ett par eleganta klackar i glitter, eller välj en mer monokrom look med en silvrig klänning och ett par matchande skor och väska i samma färg. Om du istället vill ha en i sammet, välj gärna en djup blå eller grön färg som du matchar med guldiga accessoarer så som stora örhängen och fina ringar.

Den lilla svarta

Den lilla svarta har används vid festliga tillfällen ända sedan Coco Chanel lanserade fenomenet på 20-talet och den är lika aktuell än idag. En svart klänning tillsammans med ett par svarta pumps och handväska är alltid ett säkert kort. Lägg till ett stort halsband eller ett par glittriga örhängen om du vill lyfta din look ytterligare.

Glitter

Glitter och paljetter hör både jul och nyår till. En glittrig festblåsa är allt du behöver för att känna dig festlig; matcha med diskreta accessoarer och låt klänningen stå i centrum.

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-12-13 14:00