Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Festliga tröjor till jul

november 2017

Till höst och vinter vet vi att stickat hör till, i alla olika former. Stickade tröjor är något som alltid är aktuellt under denna tid på året. Plagget känns ofta som ett självklart val när du är på väg till jobb eller skola och graderna ute är nere på minus, men vad många kanske inte tänker på är att tröjan faktiskt även finns i festligare varianter som funkar minst lika bra för utgång, dans och middag med vänner.

Nedan är exempel på två olika typer av lite roligare och mer festliga varianter på det klassiska vinterplagget.

Glitter

Alla vet att glitter kan piffa upp vilken outfit som helst. Glitter och skimmer är förknippat med fest och därför är detta ett utmärkt alternativ att ta till vid just sådana tillställningar. Matcha exempelvis en glittrig stickad tröja i silver med ett par tajta svarta jeans och ett par pumps.

Jultröjan

Det är knappt en månad kvar till julafton och snart är det dags att dra igång årets glögg- och julfester. Vad passar julen bättre till än en riktigt julig tröja? Låt en roligare stickad tröja vara höjdpunkten i din outfit – kanske blir det din nya säsongsfavorit. Välj mellan en nedtonad variant av juliga mönster och färger eller gå all-in med utstickande granar, rosetter och tomtar!

Annie Ohlsson

Publicerad 2017-11-28 11:00