Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Filippa Kronholm

september 2018

Färgen beige känner jag mig både bekväm och snygg i

 

Filippa Kronholm är 22 år gammal och bor sedan 2017 i Stockholm. På Instagram visar hon upp bilder med härliga outfits och Filippas blogg handlar främst om hennes vardag tillsammans med pojk­vännen. Vi ställde några snabba mode­frågor till Filippa för att ta reda på mer.

Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

Som det ser ut just nu i garderoben kommer det troligtvis bli mina nya svarta Mile High super skinny jeans tillsammans med min nya korta jeansjacka i ljus tvätt. Båda kommer från Levi's.

Vilka hudvårds­produkter klarar du dig inte utan i vinter?

Min hy tenderar alltid att bli väldigt torr om vintern så mitt beroende till hyn kommer att vara min lermask. Jag beställer den från USA och jag säljer även den privat vid sidan av bloggandet.

Nämn en trend som är ett måste denna säsong?

Ett snyggt skärp. I mina ögon ska det vara ett skärp som sticker ut från resten. T.ex. ett snyggt brett läderskärp i brun nyans.

Vilken typ av outfit känner du dig alltid snygg i?

Ett par svarta skinny jeans, mitt guldiga Gucci­bälte och någon tight överdel i en beige nyans. Färgen beige känner jag mig både bekväm och snygg i!

Vem är du som bloggare? Vad är ditt drömyrke?

På min blogg skriver jag mycket om min vardag och om mode men vet inte vad jag ska fokusera mest på för att vara ärlig. Mitt drömyrke är faktiskt att jobba som modell och med sociala medier på heltid. När jag var yngre var jag med i modell­agenturen MIKAS Stockholm och gjorde några jobb. Sen blev jag sådär trött på det i tonåren men nu skulle jag vilja ta upp det spåret igen.

Vem är din favorit-modebloggare?

Helt klart Angelica Blick eftersom hon kan göra alla stilar till hennes egna och lyckas alltid klä upp dem till max. Hennes foton är helt otroliga och jag får sjukt mycket inspo ifrån henne och hennes Instagram­konto.

Vilken klädaffär handlar du mest kläder ifrån?

Om jag kollar genom mina garderober hittar jag flest plagg från Gina Tricot och Pull and Bear.

Vad bär du för handväska atm och vad finns alltid i den?

Det är numera min Prada som jag köpte när jag och min pojkvän Henrik var i Frankrike över min födelsedag. Det som alltid finns i den är min iPhone, mina lurar, tuggummi, läppsyl från Apoteket, hemnycklar och mina kort.

Vill du se mer av Filippa? Här hittar du hennes blogg och Instagram.

Publicerad 2018-09-12 17:30