Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Flower Power

april 2018

Trots att kylan fortfarande dröjer sig kvar över vårt avlånga land kan vi inte låta bli att dras till vårens färgstarka och tunnare plagg. I vår och sommar vill vi bära plagg prydda med blommor i olika slag, stora som små. För visst är det uppiggande med blommiga detaljer på våra outfits? Blommor och mönstrat har aldrig varit trendigare och i år vill vi klä oss i nyanser av sommar från topp till tå. Blommiga plagg kommer i allt från klänningar till blusar och jeans men gör sig lika bra på accessoarer som väskor, skor och badkläder.

Våga mixa olika blom­mönster med varandra och kombinera färger och modeller. Om du vill satsa på en mönster­mix är randigt ett utmärkt mönster att blanda upp det blommiga med. Matcha en blommig klänning med smala band med en randig tröja under. För den som inte känner sig riktigt redo för de vildaste mönster­mixarna passar det utmärkt att bland upp med denim eller svart.

Trots att blommor skriker gullig och söt kan du enkelt tuffa till en outfit genom att kombinera med ett par sneakers, en cool väska eller varför inte en jacka i denim eller skinn för de lite kyligare dagarna.

Nedan har vi listat några av de blom­favoriter som finns i butik just nu.

Annie Ohlsson

Publicerad 2018-04-03 11:00