Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Veckans blogg

Gabriella Sigfridsson

november 2017

Piffa upp en basic outfit med snygga accessoarer och detaljer

 

Gabriella Sigfridsson är 18 år och bosatt i Halmstad. Hon går i trean på gymnasiet där hon studerar estetik och media med inriktning fotografisk bild. I framtiden vill hon gärna plugga vidare, för att sedan jobba som fotograf. I hennes blogg får du ta del av outfits, fotografi, plugg, tips och annat som hör livet till. Vi passade på att fråga Gabriella tio snabba frågor för att ta reda på mer.

Hur började ditt intresse för mode?

Jag tror att det alltid har funnits ett intresse där men det har nog inte visat sig så mycket som när jag började i gymnasiet, det var då jag kände att jag kunde vara mig själv och ha min egen stil. Man fick liksom en nystart på ett sätt. Visst hade jag brytt mig om vad jag haft på mig förut men jag hade inte tänkt lika långt gällande vad som passar ihop och inte.

Vilka personer inspirerar dig?

Jag blir inspirerad av en hel del bloggare, men speciellt Kenza Zouiten, Lovisa Barkman och Andrea Hedenstedt!

Vem är du som bloggare?

Oj vilken svår fråga, men jag skulle nog säga att jag är ganska öppen när det kommer till bloggen. Jag kanske inte skriver om jättedjupa ämnen, men det beror på att jag lever ett ganska normalt liv där det inte sker så mycket speciellt. Men jag delar i alla fall med mig av min vardag och allt vad den innehåller, jobb, skola och en hel del fotograferande. Sedan försöker jag även dela med mig utav så mycket inspirerande inlägg som möjligt både när det gäller mode och tips. Jag skulle även kalla mig själv för positiv när det kommer till bloggen!

Favoritbutik att handla säsongsbetonade plagg och accessoarer?

Åh när det kommer till fysisk butik så älskar jag verkligen Gina Tricots kläder och accessoarer, just nu så har de till exempel väldigt många stickade tröjor perfekta för hösten och vintern som jag mer än gärna skulle vilja skaffa. Om man sedan tar internet så gillar jag verkligen NA-KD och Chiquelle, de har väldigt mycket snyggt!

Beskriv din stil med max fem ord?

Klassisk, casual, stilren, varierande och modern kanske.

Ditt dyraste plagg/accessoar? Var det värt pengarna?

Jag hade en period då jag bara köpte märkeskläder så jag har en hel del kläder från Odd Molly, Ralph Lauren och Tommy Hilfiger. Mitt dyraste plagg är nog någon av mina Odd Molly-koftor och de är absolut värda sitt pris! Annars lägger jag inte särskilt mycket pengar på väskor och accessoarer, men vem vet vad som sker framöver hihi!

Kan du klä dig i trendiga plagg/accessoarer trots att du själv anser dem vara mindre fina?

Om det till exempel kommer en ny trend så skulle jag inte haka på den bara för att alla andra gör det, utan jag skulle bara få för mig att göra det ifall det passar mig och min stil. Så svaret på frågan är nej, jag skulle inte klä mig i sånt jag inte gillar bara för att det är en trend!

Klär du dig för att inspirera, imponera eller attrahera?

Först och främst så klär jag mig utifrån vad jag själv gillar men sedan så är det ju extra roligt ifall jag lyckas inspirera eller imponera på någon med det. Men från första början är det inte mitt stora mål om man säger så.

Vilka hårvårdsprodukter klarar du dig inte utan?

Moroccanoil, Maria Nilas schampo och balsam och sedan Batiste dry schampoo.

Vilka är dina 3 bästa modetips?

  1. Mitt första tips är att om du inte har någon aning om vad du ska ha på dig så kan du alltid piffa upp en basic outfit med snygga accessoarer och detaljer, t.ex. en snygg väska eller ett par skor.
  2. Tips nummer två är att det du bär ska vara bekvämt och du, klä dig som du vill och på ett sätt som känns som din stil!
  3. Mitt sista tips är ifall du själv är osäker på sin stil, och det är att våga testa olika stilar och se vad man trivs i. Till sist kommer det kännas rätt och som just din stil!

 

Vill du veta mer om Gabriella? Här finner du hennes blogg och Instagram!

Publicerad 2017-11-22 14:00