Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Gina Tricot Exclusive Collection AW17

november 2017

Gina Tricot lanserade nyligen Exclusive Collection AW17 som är en kollektion innehållandes lyxiga festplagg med en touch av attityd. Några av ledorden är satäng, paljetter, glitter och spets. Kollektionen består av 16 olika klädesplagg och accessoarer som alla är perfekta för höstens och vinterns alla festligheter! Priserna ligger mellan 89–799 kr och kollektionen säljs exklusivt i utvalda butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö samt online på ginatricot.com.

Detta är den perfekta kollektionen att kolla in lite extra om du är på jakt efter en outfit till jul- eller nyårsafton. Den innehåller verkligen festliga plagg med det där lilla extra som gör att du kommer sticka ut klädmässigt under firandet av dessa högtider. Kollektionen är också mycket prisvärd med tanke på den lyxiga känsla som Gina Tricot har lyckats få fram i varje plagg.

Gina Tricot x Influencers

Gina Tricot har arbetat tillsammans med ett antal olika svenska influencers för att marknadsföra kollektionen. Här ser ni hur några av dem har valt att bära plaggen. Att döma av deras sociala medier är det inget snack om vilket plagg ur kollektionen som är favoriten i influencer-Sverige; den svarta, paljett­beströdda skönheten Iza Sequins Top tar hem det priset!

Martina Olsson

Publicerad 2017-11-22 13:30