Modegallerian Magazine
Mode­nyheter & inspiration
Inspiration

Glittra in det nya året

januari 2017

Nu när det nya året har firats in och vardagen börjar igen kan det känns tråkigt att behöva hänga in alla glittriga partyblåsor i garderoben efter alla decembers festligheter. Men denna säsong slipper du sörja att den sista-minutenstrassen som du köpte till nyårsfirandet bara kommer till användning en gång. För i vår ska det glittra och glimra, inte bara på fest utan även genom att addera lite extra bling till vardagsgarderoben.

Styla till exempel jeansen och den vita t-shirten med en glittrig kavaj eller bär ett bar byxor under en skimrande festklänning. Vill du maxa vardagsglimret eller vill du haka på trenden med lite mer diskreta inslag? Kör då med glittriga accessoarer så som strassörhängen, guldiga hårspännen eller införskaffa ett spegelblankt skal till telefonen. Är du däremot den som kan tänka dig lägga ner lite extratid framför spegeln vad gäller smink och hårstyling är du helt rätt ute om du byter ut den hudfärgade ögonskuggan mot den guldiga som du egentligen bara använder till fest eller plockar fram glittersprayen och spraya benan i någon härlig färg. För är det något man inte missade på catwalken under höstens modeveckor var det all glittrande make-up. För att få ytterligare inspiration så kan ni kika in Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Gucci, Preen samt Christopher Kanes vårvisningar.

 

Har du däremot för en gång skull tänkt igenom dina inköp under vinterns festligaste period och därför inte har så mycket glitter i garderoben, utan mer stilsäkra festplagg som går i enfärgade toner som exempelvis en spagettiklänning i sammet, ett blankt spetslinne, en blus med härliga volanger eller rentav ett par klassiska kostymbyxor i siden? Lugn! Då våren bjuder in till såväl klatschiga färgklickar som blommiga skönheter och en våg av 80-tals inspiration kommer du inte vara helt ute och cykla utan en paljettklänning i garderoben.

Hanna Josefsson

Publicerad 2017-01-08 20:00